Pokličite nas: +386 1 42 72 941

VenoTrain® act – sheer elegance

Eleganca za vaše noge

VenoTrain® act preventivne nogavice nudijo blago kompresijo vašim nogam za lažji korak. Nogavice preprečujejo slabo prekrvavitev in s tem ohranjajo vaše noge zdrave. Zračno in prosojno tkanje je udobno za nošenje in hkrati ohranjajo eleganten videz.

  • blaga do srednja podpora (70 – 140 den)
  • široka paleta
  • poživljajoč učinek
  • zaprti prsti
Počisti

11,0025,00

Predviden rok dobave: do 7 dni

Poživljajoča eleganca

Blaga kompresija preventivnih nogavic VenoTrain act ima poživljajoč učinek in varuje zdrave noge pred nastankom motenj cirkulacije. Zračno tkanje in kvaliteta nudita visoko udobje nošenja skupaj s stilsko eleganco – v službi ali na zabavi. Izbirate lahko med tremi izvedbami VenoTrain act preventivnih nogavic: sheer elegancecotton in microfiber.

Sheer Elegance (70 DEN – 140 DEN)

Modno prosojni izdelki VenoTrain act so na voljo v številnih nežnih odtenkih v izvedbi dokolenk, samostoječih nogavic z elegantno silikonsko čipkasto obrobo ali kot hlačne nogavice. Na voljo so tudi hlačne nogavice za nosečnice s posebnim raztegljivim predelom, ki se prilagaja rasti nosečniškega trebuha.

barve

VELIKOST

Nasveti

S pomočjo predlaganih vaj boste ostali v gibanju. Nasvete, kako ohraniti vene v dobri kondiciji, lahko najdete tukaj!

Pomoč pri obuvanju in sezuvanju

VenoTrain® glider je praktičen pripomoček za obuvanje in sezuvanje kompresijskih nogavic. Vse ostale pripomočke lahko najdete tukaj!

Podobni izdelki