Skip to content Skip to footer

VenoTrain® delight

Izdelek je dobavljiv po naročilu.
Stopite v stik z nami za podrobne informacije.

VenoTrain® delight – z LYCRO®

VenoTrain delight kompresijske nogavice so ustrezne za intenzivno kompresijsko terapijo v primerih limfedemov roke ali noge. Individualno izdelana nogavica, narejena iz elastičnega, ploskega tkanja, deluje na venski in limfni sistem, na površju in globlje pod kožo, proti številnim funkcionalnim motnjam, krčnim žilam in predvsem proti edemov.

  • Brez lateksa in prijazne do kože
  • Zračno, dvojno-raztegljivo tkanje
  • Vzdržljiva nogavica

Kategorija: Product ID: 4151

Opis

Intenzivna terapija po merah

Plosko tkanje kompresijske nogavice pripomore pri zdravljenju limfedemov, saj samo z uporabo metode ploskega tkanja se doseže nujno potrebna moč kompresije na določenih predelih telesa. VenoTrain delight ustvarja natančen pritisk na globoke vene (delightFull učinek) in poleg tega zagotavlja uspešnost kot ročna limfna drenaža in preprečuje nastanek novih edemov.

Koristno za roke in noge

Občutljiva koža lahko diha saj je kompresijska nogavica VenoTrain delight narejena brez lateksa, iz zračnega materiala in se jo lahko enostavno obleče in sleče. GripRelief® struktura vseh obrob zmanjša pritisk zaradi neudobnih zožanj. Hlačna nogavica izstopa zaradi visokega kroja in elastičnih šivov. Nogavica za roko ima ultra-ploske šive in sama oblika nogavice podpira naravno držo roke v predelu komolca ter hkrati zagotavlja neomejeno gibljivost.

Barva

Noga

Roka

Nasveti

S pomočjo predlaganih vaj boste ostali v gibanju. Nasvete, kako ohraniti vene v dobri kondiciji, lahko najdete tukaj!

Pomoč pri obuvanju in sezuvanju

VenoTrain® glider je praktičen pripomoček za obuvanje in sezuvanje kompresijskih nogavic. Vse ostale pripomočke lahko najdete tukaj!