Pokličite nas: +386 1 42 72 941

VenoTrain® look

Rahlo transparentne kompresijske nogavice VenoTrain look lepo dopolnjujejo vaša modna oblačila v barvah caramel, navy, anthracite in black. Push-up učinek pri hlačnih nogavicah naredi lepo silhueto. VenoTrain look kompresijske nogavice so idealne pri blagih venskih obolenjih in so odlična izbira za nošenje med delom, potovanjem in kot preventiva.
  • sijoč izgled
  • rahlo prosojne
  • push-up učinek
  • prilegajoče
Počisti

51,50105,00

Predviden rok dobave: do 7 dni

Modni koraki

Pokažite svoje noge in jih hkrati zaščitite pred problemi s krčnimi žilami. Moderne, delno prosojne kompresijske nogavice so dobavljive kot: dokolenke, samostoječe ali kot hlačne nogavice. Možno jih je naročiti kot standardne ali narejene po meri.

Visoka stopnja udobja in kvalitete

Izbirate lahko med dvema kompresijskima stopnjama, lahka (Ccl 1) ali srednja (Ccl 2), kar je zadostno za učinkovito kompresijsko terapijo. VenoTrain look dajejo odlično podporo in hkrati so udobne za nošenje. Enostavno se jih obleče in sleče. Ponašajo se z oznako kvalitete »Confidence in Textiles«, kar pomeni, da so bile testirane za netoksične sestavine v skladu z Eko-Tex Standardom 100.

barve

VELIKOST

Nasveti

S pomočjo predlaganih vaj boste ostali v gibanju. Nasvete, kako ohraniti vene v dobri kondiciji, lahko najdete tukaj!

Pomoč pri obuvanju in sezuvanju

VenoTrain® glider je praktičen pripomoček za obuvanje in sezuvanje kompresijskih nogavic. Vse ostale pripomočke lahko najdete tukaj!

Podobni izdelki