Pokličite nas: +386 1 42 72 941

VenoTrain® soft S – z LYCRO®

Kompresijska nogavica, posebej oblikovana za ljudi, ki sedijo dlje časa

Po poškodbi ali v primeru resnih bolezni ali zaradi problemov, povezanih s starostjo, se lahko gibljivost drastično zmanjša. Tudi pretežno sedenje na dolgi rok pusti posledice na ožilju oz. prekrvavitvi nog. S pomočjo VenoTrain® soft S kompresijskih nogavic se vam bo prekrvavitev izboljšala. Posebna verzija nogavic VenoTrain soft je namenjena predvsem za ljudi, ki večji del dneva preživijo v sedečem položaju.

  • širok petni del
  • udobno oblačenje
  • zračni material s poživljajočim učinkom
Počisti

51,0089,50

Predviden rok dobave: do 7 dni

Poživljajoč učinek

Kompakten in neprosojen material VenoTrain soft S daje učinkovit pritisk na vene nog, stimulira cirkulacijo in ima poživljajoč učinek. Zračno in koži prijazno tkanje omogoča koži, da diha in da so nogavice udobne za nošenje. Popolno prileganje je zagotovljeno s Perfect Fit sistemom standardnih velikosti kot tudi narejeno »po meri«.

Povečano udobje nošenja

Poleg tega, da so nogavice udobne za nošenje, so VenoTrain soft S znane po večjem udobju nošenja. Predel pete je širši in s tem je oblačenje in slačenje nogavic, pri ukrivljenem stopalu, lažje. Hkrati imajo nogavice manj tkanja na predelu narti. Tako položaj noge pod kotom 90° (sedeči položaj) nudi optimalno prileganje nogavic, brez neželjenih gubanj materiala in možnih pritisnih točk

BARVE

VELIKOST

Nasveti

S pomočjo predlaganih vaj boste ostali v gibanju. Nasvete, kako ohraniti vene v dobri kondiciji, lahko najdete tukaj!

Pomoč pri obuvanju in sezuvanju

VenoTrain® glider je praktičen pripomoček za obuvanje in sezuvanje kompresijskih nogavic. Vse ostale pripomočke lahko najdete tukaj!

Podobni izdelki