Skip to content Skip to footer

VenoTrain® soft S – z LYCRO®

51,0089,50

Kompresijska nogavica, posebej oblikovana za ljudi, ki sedijo dlje časa

Po poškodbi ali v primeru resnih bolezni ali zaradi problemov, povezanih s starostjo, se lahko gibljivost drastično zmanjša. Tudi pretežno sedenje na dolgi rok pusti posledice na ožilju oz. prekrvavitvi nog. S pomočjo VenoTrain® soft S kompresijskih nogavic se vam bo prekrvavitev izboljšala. Posebna verzija nogavic VenoTrain soft je namenjena predvsem za ljudi, ki večji del dneva preživijo v sedečem položaju.

  • širok petni del
  • udobno oblačenje
  • zračni material s poživljajočim učinkom
Počisti
Kategoriji: , Product ID: 4126

Opis

Poživljajoč učinek

Kompakten in neprosojen material VenoTrain soft S daje učinkovit pritisk na vene nog, stimulira cirkulacijo in ima poživljajoč učinek. Zračno in koži prijazno tkanje omogoča koži, da diha in da so nogavice udobne za nošenje. Popolno prileganje je zagotovljeno s Perfect Fit sistemom standardnih velikosti kot tudi narejeno »po meri«.

Povečano udobje nošenja

Poleg tega, da so nogavice udobne za nošenje, so VenoTrain soft S znane po večjem udobju nošenja. Predel pete je širši in s tem je oblačenje in slačenje nogavic, pri ukrivljenem stopalu, lažje. Hkrati imajo nogavice manj tkanja na predelu narti. Tako položaj noge pod kotom 90° (sedeči položaj) nudi optimalno prileganje nogavic, brez neželjenih gubanj materiala in možnih pritisnih točk

BARVE

Dodatne informacije

Izvedba

Dokolenke (AD), Dokolenke (AD) s silikonsko obrobo, Samostoječe (AG), Samostoječe (AG) s silikonsko obrobo

Kompresijska stopnja

1, 2

Prsti

Odprti, Zaprti

Velikost

L, M, S, XL, XS

Obseg

Normal, Plus

Dolžina

Dolga, Kratka

Barva

Black, Caramel, Cream, Espresso, Navy