Pokličite nas: +386 1 42 72 941

CaligaLoc®

Stabilizacijska ortoza za delno imobilizacijo skočnega sklepa

Stabilizacijska in anatomsko oblikovana ortoza se uporablja za konzervativno zdravljenje pri strganih ligamentih skočnega sklepa, po operacijah ligamentov ali v primerih kronične nestabilnosti zgornjega in/ali spodnjega dela skočnega sklepa. Ves čas nudi zaščito pred nenadnim ali prekomernim napetostim in zvinom navzven.

  •  lahko se jo nosi v čevljih ali brez
  •  stabilizira in ščiti
  •  enostavna namestitev
Počisti

117,00

Predviden rok dobave: do 7 dni

IDEALNA ORTOZA

Je anatomsko oblikovana stabilizacijska opornica, ki je narejena iz plastične osnove. Slednjo se s pomočjo trakov ustrezno namesti, pri čemer se uporablja enostaven Velcro sistem trakov. Opornica ima petno povišico z rahlim nagibom navznoter, kar omogoči razbremenitev lateralnih ligamentov.

STABILNOST SKOZI VES ČAS

CaligaLoc se lahko nosi v udobnih čevljih ali kot nočna in imobilizacijska opornica brez čevljev. S pomočjo mikro-Velcro trakov se prilagodi stopnja opore. Plastična osnova se lahko termično prilagodi v kolikor je to potrebno. Čeprav opornica CaligaLoc delno imobilizira gleženj, hkrati tudi nudi optimalno udobje nošenja.

Tehnične lastnosti

DOLOČANJE VELIKOSTI

VelikostŠt. čevlja
134-38
239-43
344-48

ŠTEVILKA ARTIKLA

12013004080+0°

+6=desna, +7=leva

°=velikost

Navodila

Navodila za uporabo izdelka najdete tukaj.

Zdravstvene indikacije

  • Konzervativna oskrba pretrganih ligamentov gležnja
  • Postoperativna zaščita po šivanju/rekonstrukciji ligamentov
  • Začasna stabilizacija pri posttravmatičnem Sinus-Tarsi sindromu in pri dekompenzirani nestabilnosti subtalarnega sklepa
  • Stalna imobilizacijska podpora pri kronični nestabilnosti zgornjega in/ali spodnjega skočnega sklepa s kontraindikacijami za operativni poseg

Nasveti

Tukaj lahko najdete navodila, kako lahko ohranite svoje noge v dobri kondiciji!

Podobni izdelki