Skip to content Skip to footer

SofTec® OA

615,00

Multifunkcionalna ortoza za razbremenitev medialnega predela kolena

Pri indikaciji kolenske artroze (medialni osteoartritis kolena) ali poškodbi meniskusov, multifunkcionalna ortoza SofTec® OA stabilizira in zmanjša pritisk na razbolene dele ter hkrati dovoljuje delovanje mišic. Ortoza je narejena iz prožnega tkanja in sistema trakov, anatomsko oblikovanimi stranskimi ojačitvami, blazinicami in zračnimi komorami, katere lahko regulirate.

  • zmanjšanje pritiska po principu 3 točk in s tem tudi zmanjšanje bolečin
  • zadrgi za lažjo namestitev ali odstranitev ortoze
  • številne nastavitve
Počisti
Kategoriji: , Product ID: 4009

Opis

Multifunkcionalna ortoza

SofTec OA se lahko prilagodi na številne načine ter tako nudi ciljno razbremenitev kolenskega sklepa. SofTec ortoza je narejena iz posebnega SofTec vektorskega tkanja. Ortozo sestavljajo tudi stranske ojačitve iz karbonskih vlaken, blazinici in sistem zračnih komor. Pred samim čiščenjem ortoze ali njenim prilagoditvam, se lahko zračne komore odstranijo. Zunanja prilagoditev na ortozi se opravi s štirimi neelastičnimi trakovi in z zračnimi komorami. Tako se koleno ne more zarotirati, saj je pozicionirano v pravilnem položaju.

Odlična kombinacija

Dve blazinici, nad in pod kolenskim sklepom, zmanjšujeta oteklino in hematom med vsakodnevnim gibanjem. V kolikor je potrebno, se lahko stranske ojačitve dodatno prilagodijo, glede na posamično obliko noge. Pritisk se lahko spreminja glede na aktivnost ali počitek: to se naredi z napihovanjem (povečanje kompresije) ali spuščanjem zračnih komor (zmanjšanje kompresije). Tako SofTec OA pomaga pri zmanjševanju bolečin.

Dodatne informacije

Velikost

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Stran

Desna, Leva

Barva

Črna, Titan