Skip to content Skip to footer

Sistemi tračnic

Izdelek je dobavljiv po naročilu.
Stopite v stik z nami za podrobne informacije.

Molift Rail System je stropni sistem tračnic, ki omogoča nastavitev opreme stropnega dvigala v strop. S tem se pridobi, pogosto omejen, prostor na tleh.

Molift Rail System – imenovan tudi MRS – sestavljajo tračnice, ki se jih namesti v strop. Sistem tračnic je na voljo v treh različnih višinah in ga je možno namestiti v vse tipe stropov. Dobavljiv je z različnimi stopnjami obremenitve od 160 kg do 300 kg in v dveh barvah, eloksacijski srebrni in beli.

Malo komponent – preprost za namestitev
Molift Rail System je sestavljen in malo standardnih komponent. To naredi namestitev Molift Rail System eno od preprostejših oblik na trgu. Poleg izjemnega dizajna, ima sistem najboljšo kapaciteto glede na njegov doseg. Preprosta namestitev, preprosta uporaba in izjemna kapaciteta so razlogi za ekonomsko upravičen nakup sistema.

Planiranje in projektiranje – mi vam nudimo pomoč
Če se odločite za nakup Molift sistema, vam v sodelovanju s proizvajalcem Molift nudimo pomoč pri planiranju in projektiranju postavitve sistema tračnic. Želimo, da s sistemom dosežete maksimalen izkoristek prostora in si maksimalno olajšate gibanje ter dvigovanje uporabnika doma, v bolnici ali drugih negovalnih ustanovah.

Kategorije: , , Product ID: 4360

Opis

Naša rešitev – naj bo preprosto!

Traverzni sistem nameščen v strop ali stene:
Pokrije celotno sobot. Tako omogočimo dviganje ne glede na pohištvo v sobi.
Enojna tračnica:
Postavljena nad delom sobe, kjer je dvigovanje najbolj potrebno. V večini za dviganje gor ali presedanje iz postelje na voziček.
Enojna tračnica z zavojem:
Poveča območje transferja in omogoča premagovanje poti iz ene v drugo sobo.