Skip to content Skip to footer

Tarta Emys

Izdelek je dobavljiv po naročilu.
Stopite v stik z nami za podrobne informacije.

VELIKOSTI: M-L-XL
VIŠINE: 3-4-5 reber
GLOBINE: standard-contour-deep contour
TEŽA: od 980g do 1900g

 

 

 

Kategorije: , , Product ID: 9034

Opis

Zasnovan, da naredi vtis!

Emys je kompakten, prilagodljiv hrbtni naslon z edinstvenim dizajnom. Zasnovan je tako, da je zaradi hitrih spojnih in sprostitvenih sistemov neverjetno enostaven za uporabo. Emys zagotavlja občutek izrednega udobja zahvaljujoč zračnim penastim blazinicam. Fleksibilnost hrbtnega naslona je mogoče preprosto nastaviti, kar vam daje popolno kombinacijo svobode gibanja in nadzora.

GIBLJIV

Gibljivost hrbtnega naslona omogoča izvajanje vsakdanjih gibov s popolno svobodo, ne da bi se morali odpovedati podpori naslona.

DIZAJN

Privlačne linije defi nirajo pripomoček, ki izstopa po svoji izvirnosti dizajna in ergonomije. Poleg tega novi profi li v odsevnem materialu povečajo njegovo vidljivost, zaradi česar je varen tudi v temi.

ZRAČEN

Prostori med posameznimi deli so posebej zasnovani za maksimalno zračnost in prijeten občutek svežine. K temu pripomore tudi blago, iz katerega so izdelane blazinice.

PRILAGODLJIV

Tarta Emys se lahko preoblikuje v primeru kifoze ali lordoze, ter tako zagotavlja pravilen položaj hrbtenice s potiskom ledvenega ali zadrževanjem stranskega dela. Lamele, izdelane iz aeronavtičnega aluminija, objamejo in podpirajo hrbet pri vseh gibih.

UDOBEN IN LAHEK

Penaste blazinice so prekrite s tehnično tkanino, pralne v pralnem stroju in zračne za maksimalno udobje in higieno. Uporaba aeronavtičnega aluminija zagotavlja, da je naslonjalo izredno lahko in izjemno odporno.

FLEKSIBILEN

Harmonično jeklo stebra in modularna struktura hrbtnega naslona EMYS vam omogočata, da prosto izbirate, kje naj se naslon upogne in kje zagotovi večjo podporo.

Tehnične značilnosti