Pokličite nas: +386 1 42 72 941

Individualno izdelani počivalniki za elektromotorne vozičke

Individualno izdelane sedežne enote izdelamo tudi za elektromotorne vozičke. Udobje in dobro počutje sta vodilo našega dela.

Izdelek je dobavljiv po naročilu.Stopite v stik z nami za podrobne informacije.

Z individualno izdelanimi počivalniki pomagamo posameznikom s stalno vezanostjo na voziček, zaradi hude ohromelosti zgornjih in spodnjih udov in/ali močni spastičnosti, pri hudem prekomernem utrujanju, z izrazitimi nehotenimi gibi, s slabo kontrolo položaja glave, s pasivnim sedenjem na vozičku, tako da ne zmorejo aktivno popravljati položaja telesa pri sedenju, sedijo kot jih v voziček namestijo in ne morejo uporabljati vozička na ročni ali elektromotorni pogon.

Izdelava temelji na meritvah terapevtov na URI-SOČA in dodatnih zelo natančnih, včasih tudi večkratnih, meritvah naših zaposlenih. Individualne predelave so izdelane v naši PE Ortopedija GA d .o. o. v Markovcih pri Ptuju.

Za bolj prijazen izgled in prijeten občutek poskrbimo s široko paleto barvnih vzorcev. Osnova počivalnika je standardni ročni voziček ali serijski počivalnik proizvajalca Sunrise Medical GmbH.

Podobni izdelki