Skip to content Skip to footer

ROHO Hrbtni sistem – Agility max

Izdelek je dobavljiv po naročilu.
Stopite v stik z nami za podrobne informacije.

NOVO!

Kategoriji: , Product ID: 4352

Opis

PRILAGODLJIV ZRAK

Prvi hrbtni sistem z ROHO® AIR FLOATATION™ tehnologijo. ROHO AIR FLOATATION zračna blazinica omogoča posameznikom prilagoditev količine zraka po njihovi želji in s tem optimalen položaj na hrbtnem delu.

Sistem je zasnovan na način, da omogoča hitro nastavitev in preprosto prilagoditev. Trije osnovni modeli omogočajo nešteto kombinacij prilagoditev, ki zadostijo potrebam vseh uporabnikov.

 

Dva preprosta nosila namestite na cevi hrbtnega naslona, zategne in že stojijo!Hrbtni naslon je možno zarotirati za 180° in tako je opora v ramenskem delu večja kot v spodnjem ledvenem.Z uporabo priloženega izvijača preprosto prilagodite globino in naklon.

Stabilnost, ki jo zahtevate

  • – AGILITY ostane v poziciji, ki ste jo nastavili, zahvaljujoč edinstvenim zaklepnim zobnikom.
  • – Vzdržljiv in zelo lahek material školjke hrbtnega naslona narejen in Zytel® najlona, ki se uporablja tudi pri izdelavi elektronike, pohištva in dodatkov za streliva. Znan je po mehanski vzdržljivosti na temperaturo, abrazijo, kemične preparate in ognjevaren.

Varnost na katero se lahko zanesete

  • – AGILITY ima pritrdilni sistem, ki naslon varno zapne na hrbtni naslon in onemogoča kakršnokoli premikanje.
  • – AGILITY je opravil vse potrebne teste in ga je dovoljeno uporabljati v avtomobilih.

Preprosto odstranjevanje

  • – AGILITY je možno hitro in preprosto odstraniti z vozička in prestaviti v avtomobil. Preprosto odklenete sistem in Agility potegnete stran.