Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bauerfeind postal sponzor RK Trimo Trebnje: sodelovanje, ki nas napolnjuje s ponosom in navdušenjem! 


Pri Bauerfeindu smo zavezani podpirati šport in aktivno življenje, zato smo ponosni, da smo postali uradni sponzor Rokometnega kluba Trimo Trebnje. To partnerstvo ni le poslovno sodelovanje, ampak tudi zgodba o strasti, vztrajnosti in skupnosti. Njihovi rokometaši zaupajo našim opornicam in kompresijskim nogavicam za optimalno podporo in udobje med njihovimi športnimi podvigi. S strokovno pomočjo našega fizioterapevta Tomaža pa poskrbimo, da jim ponudimo maksimalno podporo s pomočjo Bauerfeindovih pripomočkov.

Rudi Slobodnik, fizioterapevt RK Trebnje, je izrazil zadovoljstvo, da so se dogovorili za sodelovanje z Bauerfeindom, ki predstavlja zlati standard pri medicinskih/terapevtskih pripomočkih. Z ustreznimi terapevtskimi proizvodi omogočajo njihovim igralcem še dodatno podporo pri mišično-skeletnih težavah in regeneraciji. »To je korak v pravo smer za boljše rezultate in dobro počutje naše ekipe,« je strnil Rudi Slobodnik.

»V podjetju Bauerfeind smo z veseljem pristopili k sodelovanju z rokometnim klubom Trimo Trebnje saj menimo, da lahko z našim znanjem in vrhunskimi izdelki pripomoremo k še boljšim rezultatom izvrstne rokometne ekipe, ki s svojim resnim pristopom cilja zelo visoko. Istočasno pa smo počaščeni, da bodo ravno rokometaši Trima Trebnje s svojimi dosežki še dodatno dvignili ugled in prepoznavnost naših izdelkov. Torej lahko govorimo o win-win kombinacija,« je pojasnil Tomaž Bevetek, fizioterapevt in vodja programa Bauerfeind pri podjetju Bauerfeind d.o.o.

Rokometni klub Trimo Trebnje ima bogato zgodovino in je postal nepogrešljiv del športnega življenja v Trebnjem. Že vrsto let so mladi talenti tukaj razvijali svoje spretnosti in strast do rokometa. Klub je zrasel iz skromnih začetkov in danes združuje ljubitelje tega športa ter številne zveste navijače. Z jasno določenimi cilji in intenzivnimi pripravami članske ekipe so prepričani, da bo prihajajoča sezona uspešna. Prav tako se posvečajo razvoju mlajših selekcij, pri katerih sodelujejo novi strokovni kadri.

Zgodba RK Trimo Trebnje je zgodba o ljudeh, ki verjamejo v svoje cilje, ki se trudijo, da bi postali vsak dan boljši, in ki se zavedajo, da so uspehi mogoči le s podporo skupnosti. Skupaj bomo gradili na uspehu kluba in širili strast do rokometa.