Skip to content Skip to footer

GloboTec® comfort business

65,00

Brezčasno. Prepričljivo modno! Ustreza mojemu življenjskemu slogu!

Čeveljni vložek je dobavljiv v številnih oblikah in tako so idealni za vsakodnevne potrebe vašega stopala med delovnim časom. Vložek je primeren skoraj za vse dimenzije poslovnih čevljev. Nudi oblazinjenje po skoraj celotnem predelu, kar zagotavlja mehak občutek. Pritisk na celoten mišično-skeletni sistem je zmanjšan. Zmerna opora stopalnemu loku pripomore k hitrejšemu privajanju na čeveljni vložek in pritisk na celotno telo je zmanjšan.

  • PowerWave® tehnologija v vložku ima učinek udobja in varnosti
  • za vaše poslovno življenje
  • zahvaljujoč številnim oblikam je vložek primeren skoraj za vse dimenzije poslovnih čevljev
Počisti
Kategorija: Product ID: 4188

Opis

Zmanjšanje pritiska na vsakem koraku

PowerWave® tehnologija v vložku podpira naravno gibanje stopala peta-prsti. Mehki materiali nudijo maksimalno udobje, medtem ko trši deli vodijo in podpirajo stopalo tam, kjer je to potrebno. Pritisk je zmanjšan tako na stopalo kot tudi na celotni mišično-skeletni in lokomotorni sistem.

Oblike in uporaba

Čeveljni vložek optimalno ustreza zahtevam vsakodnevne uporabe v poslovnem svetu. Učinek uporabe čeveljnega vložka je opazen pri vsakodnevnem stanju ali hoji po trdih površinah. Za nizke modele čevljev je primeren posebna oblika tankega vložka brez oblazinjenega sloja. Čeveljni vložek se hitro in enostavno vstavi v poslovne čevlje, iz katerih se lahko odstrani originalni vložek, debeline cca. 3 mm in je ustrezno širok.

Dodatne informacije

Širina

Ozek – za ženske, Širok – za moške

Velikost

35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48