Skip to content Skip to footer

Bolniška postelja BARIATRIC Lux / Lux LOW

Izdelek je dobavljiv po naročilu.
Stopite v stik z nami za podrobne informacije.

Bariatric Lux električna negovalna postelja je namenjena bolnicam in nudi oboje, funkcionalen dizajn in izjemno kvaliteto. Leseno ogrodje daje postelji atraktiven izgled.

Nosilnost do 318kg.

Kategoriji: , Product ID: 4438

Opis

Bariatric električna negovalna postelja je namenjena bolnicam in omogoča oboje, funkcionalen dizajn in izjemno kvaliteto. Leseno ogrodje daje postelji atraktiven izgled. Ekstremno stabilna in vzdržljiva posteljna osnova omogoča otežitev postelje do 318kg. Upravljati jo je moč z gumbi na ročni kontrolni enoti in si tako prilagoditi dele postelje po lastni želji.


Na voljo je tudi ekstremno široka vzmetnica, ki vzdrži veliko otežitev je narejena iz izjemno obstojnega bombaža. Ko je električna postelja priključena na domač dovod elektrike, aktuatorja na obeh straneh postelje omogočata dvig delov postelje do višine med 420 in 815mm (Low verzija: 259mm-625mm). Posteljno osnovo je s kontrolno enoto moč dvigniti na predelu glave in predelu nog. Dva dodatna aktuatorja na posteljni osnovi omogočata upogib hrbtnega in kolenskega dela.

Bariatric električna bolniška postelja je na voljo v dveh različicah – z lesenimi ali jeklenimi ograjicami.
Bariatric električna bolniška postelja omogoča udobje in preprostost uporabe. Sestavljena je iz številnih delov, ki jih lahko preprosto odmaknete in namestite nazaj. Postelja je preprosta tudi za prevoz uporabnika po hodnikih domov.

Celotna dolžina – 2230 mm
Celotna širina – 1350 mm
Dolžina površine za pacienta – 2000 mm
Širina površine za pacienta – 1200 mm

Prilagoditev višine  – 260mm do 620mm

 

Bariatric postelja

Bariatric postelja z vzmetnico

Dodatne informacije

ZZZS šifra

566