Skip to content Skip to footer

LordoLoc®

110,00

Stabilizacijska ortoza za razbremenitev ledvenega dela hrbtenice

Ortoza LordoLoc je primerna kot hrbtna opornica za stabilizacijo ledvenega dela hrbtenice, npr. kronični LWS sindrom (lumbar vertebral sindrom). Stabilizacijska ortoza skupaj s štirimi, lahkimi vstavki iz aluminija, kateri so anatomsko oblikovani, razbremeni hrbtenico. Stopnja stabilizacije se lahko prilagodi glede na željeno in optimalno oporo nižjega predela hrbta.

  • enostavna namestitev
  • material je zračen in nežen do kože
  • nižje profilna in diskretna opornica
Počisti
Kategoriji: , Product ID: 4042

Opis

Lahka opornica za ledveni predel

LordoLoc je tanka in hkrati učinkovita opornica. Dodatno oporo nudijo dva nastavljiva pasova in štiri fleksibilni, lahki vstavki iz aluminija na hrbtni strani. Vstavljene palice podpirajo hrbtenico v kolikor aktivacija mišic ni zadostna. Bolj sta dodatna pasova zategnjena, višja je stopnja stabilizacije. Palice se lahko prilagodi individualno, da ustrezajo posamezniku. Nudijo dodatno oporo pri oslabljeni mišični aktivnosti.

Mehka in učinkovita

Enostavna namestitev, udobna za nošenje. Opornico se zapne in odpne z uporabo Velcro trakov, katere zapnemo s pomočjo žepkov za roko. Stopnja kompresije se regulira preko dodatnih elastičnih trakov. Mehak, tanek in lahek material se popolno prilagodi obliki telesa in je skoraj neopazen pod oblačili. Tako opornica LordoLoc občutno razbremeni spodnji del hrbta in je hkrati diskretna.

Dodatne informacije

Velikost

1, 2, 3, 4, 5, 6

Meritve

 

VELIKOST123456
Obseg pasu (cm)70-8080-9090-100100-110110-120120-130