Skip to content Skip to footer

MOS Genu®

586,00732,00

Funkcionalna ortoza za stabilizacijo kolenskega sklepa

Po operaciji izravnave noge (položaj nog na O ali XY), odstranitvi meniskusov ali poškodbi križnih ali stranskih vezi, ortoza MOS-Genu® stabilizira oz. razbremeni nogo. Ortoza je sestavljena iz okvirja iz aluminija, z optimalno prilagodljivimi tečaji, trakovi in koži prijaznimi blazinicami, katere se prilagajajo stopnji otekline na področju kolenskega sklepa. Okvir ortoze je možen kot standarden ali podaljšan.

  • stabilizira in zmanjša pritisk na kolenski sklep
  • nastavljive osi in tečaji
  • anatomsko oblikovan okvir
Počisti
Kategoriji: , Product ID: 4033

Opis

Stabilnost in razbremenitev

Če je koleno zelo nestabilno, potem potrebuje specifično oporo. Specifična oblika okvirja ortoze MOS-Genu® nudi zunanjo oporo kolena, saj ga zadrži v pravilnem položaju. Možni negativni vplivi na kolenski sklep so zmanjšani na minimum. Tečaja se lahko nastavita v intervalih po 10°. Pritisk na stranske vezi ali na ostale dele kolena se zmanjša.

Trdnost in lahkotnost

Ortoza MOS-Genu® zagotavlja maksimalno stabilnost z minimalno obremenitvijo. Okvir je narejen iz lahkega aluminija. Njegova podloga je iz zračnega, koži prijaznega materiala, ki ne drsi. Kondilarni blazinici služita za izravnavanje različnih stopenj otekline. Ortoza je udobna za nošenje, tudi pri nošenju za dalj časa.

Dodatne informacije

Dolžina

MOS Genu – dolga, MOS Genu – kratka

Velikost

1, 2, 3, 4, 5

Stran

Desna, Leva