Skip to content Skip to footer

OmoTrain®

105,00

Aktivna opornica za zgodnje funkcionalno oskrbo ramenskega sklepa

Pri težavah z ramo kot posledica poškodbe ali operacije ali kot posledica osteoartritisa, opornica OmoTrain stabilizira ramenski sklep in nudi varno oporo med gibanjem zahvaljujoč sistemu trakov. Opornica aktivira mišice in masira mehko tkivo ter s tem zmanjšuje bolečino. Po potrebi si namestite masažno blazinico (Delta blazinica) za dodatno masažo na bolečem predelu.

 • centrira ramenski sklep
 • zmanjšuje bolečino
 • lahko se nosi na levi ali desni strani
Počisti
Kategoriji: , Product ID: 4095

Opis


 • 01 Tri-dimezionalno Train aktivno tkanje
  za odlično prileganje
 • 02 Viskoelastična blazinica z masažnimi točkami
  podpira stabilizacijo ramenskega sklepa in pospešuje zmanjšanje oteklin
 • 03 Elastičnost
  enostavna namestitev in odstranitev opornice
 • 04 Trak
  pravilno pozicionira glenohumeralni sklep
 • 05 Zmanjšan pritisk na robovih
  preprečuje stiskanje in nudi udodbno nošenje
 • 06 Specialni sistem trakov
  predel prsi je prost in tako ne vplivajo na dihanje, so udobni

Zaščita za ramo

Pri konzervativnem zdravljenju sta ključnega pomena varna opora poškodovanega sklepa in kontrolirana mobilizacija. Pomembno je tudi zmanjšanje bolečine saj se s tem mobilnost poveča. Kompresijsko tkanje in potezni element sistema pasov opornice OmoTrain umesti ramenski sklep v pravilni položaj in ga hkrati ščiti pred bolečimi krožnimi gibi. Prav tako nudi oporo pri ostalih gibanjih kot npr. odročni dvig roke z namenom pretegnitve mišic. Zmanjšanje bolečine se čuti med samim gibanjem. Med gibanjem kompresijsko tkanje proizvaja kompresijsko masažo, ki aktivira metabolizem in pomaga pri hitrejšemu zmanjševanju otekline. Delta blazinica poveča masažni učinek s pomočjo masažnih točk. V kolikor je potrebno, lahko Delta blazinico odstranite ali namestite v drugačen položaj.

Podprto gibanje

Opornico je enostavno namestiti ali odstraniti zaradi elastičnosti. Dobro namestitev nudi sistem mehkih pasov. Predel prsi je prost tako, da je opornica udobna za nošenje. OmoTrain je možno nositi na desni ali levi strani. Zračno, anatomsko oblikovano kompresijsko tkanje se odlično prilagodi rami in ne povzroča nevšečnosti med gibanjem. Tako je opornica primerna za proces zdravljenja, bolečina se zmanjša in mobilnost poveča.

Dodatne informacije

Velikost

1, 2, 3, 4, 5, 6

Meritve

 

VELIKOST0123456
Obseg (cm)20-2222-2424-2626-2929-3232-3636-40