Skip to content Skip to footer

ManuLoc® Rhizo

85,00

Stabilizacijsak ortoza za imobilizacijo zapestja s fiksacijo palca

V primeru draženja in poškodbe zapestja hkrati s palcem, ortoza ManuRhizoLoc imobilizira zapestje in drži palec varno v pravilnem položaju. Oblika ortoze se lahko individualno prilagodi glede na stopnjo zdravljenja. Gibljivost sklepov se postopoma povečuje, kasneje se lahko opora palca odstrani.

  • stabilizira zapestje in podpira palec
  • gibljivost se prilagaja glede na zahteve zdravljenja
  • enostavna namestitev
Počisti
Kategoriji: , Product ID: 4072

Opis

Popolna terapevtska rešitev

Vstavki iz aluminija nudijo varno podporo zapestju in palcu. Vstavki so anatomsko oblikovani, a se jih lahko naknadno še individualno prilagodi za optimalno prileganje. Čeprav je na začetku cilj imobilizacija sklepa, je prav tako pomembna postopna aktivacije mišic za dolgoročni napredek zdravljenja. Stopnja imobilizacije palca se lahko sproti nastavlja s pomočjo Velcro traku pri palcu. Ko se gibljivost sklepa palca povrne, lahko oporo za palec odstranite. Tako lahko zopet premikate vse prste, hkrati pa je vaša roka še vedno stabilizirana in možnost nastanka nadaljnjih poškodb je zmanjšana.

Priročno in udobno

Ortozo se enostavno namesti. S pomočjo Velcro trakov se lahko ManuRhizoLoc ortozo popolnoma odpre. Konci trakov s posebnim sistemom odpiranja in zapiranja nudijo hitro in enostavno namestitev brez večjega napora. Ortoza se prilega kot rokavica in opora palca se lahko individualno nastavi.
Zahvaljujoč zračnemu materialu z dodatnimi luknjicami, se ManuRhizoLoc nosi zelo udobno. Ortoza je tanka in narejena iz velurja ter Velcro trakov. Lahko se jo nosi pod oblačili.

Dodatne informacije

Velikost

0, 1, 2

Stran

Desna, Leva