Skip to content Skip to footer

MalleoLoc®

87,00

Stabilizacijska ortoza za delno imobilizacijo skočnega sklepa

MalleoLoc je anatomsko prilagodljiva stabilizacijska ortoza, katero se uporablja takoj po poškodbah gležnja. Po težkih zvinih, strganih in nategnjenih vezeh, MalleoLoc stabilizira gleženj in ga ščiti pred ponovnimi zvini. Naravno gibanje peta-prsti je še vedno omogočeno. Ortozo se lahko nosi tudi brez obutve.

  •  anatomsko samooblikovanje
  •  tanko oblazinjenje
  •  stimulacija sprednje mišice goleni
Počisti
Kategoriji: , Product ID: 3975

Opis

STABILNOST SKOČNEGA SKLEPA

MalleoLoc stabilizacijska ortoza je anatomsko oblikovana z namenom prileganja zunanjemu robu noge in vključuje sistem pasov. Osnova ortoze se prilega popolno, saj objame skočni sklep tako na zunanji kot notranji strani noge/stopala in pusti peto prosto. Omejuje gibanje stopala navzgor/navzdol in stranski zvin. Mišice gležnja so aktivno stabilizirane.  Nudi optimalno kakovost namestitve pri akutni oskrbi, brez potrebnega preoblikovanja. Po potrebi je mogoča individualna prilagoditev.

STIMULATIVNI EFEKT NA SPREDNJO MIŠICO GOLENI

Na spodnjem, stopalnem delu ortoze je ProprioPoint-jezik stopala, ki stimulira mišično aktivnost na sprednjem delu goleni, hkrati pa ortoza nudi stabilizacijo in mobilizacijo. Prvič, ortoza omogoča učinkovito zaščito pred nadaljnjimi poškodbami in drugič, MalleoLoc se lahko uporablja kot zgodnje funkcijsko zdravljenje natega ligamentov sklepne kapsule in poškodbe zunanjih ligamentov gležnja.

UDOBJE

MalleoLoc se odlično prilega nogi in omogoča nošenje v različni obutvi. Terapevtski učinek se ohrani tudi, če se jo ne nosi v čevljih in prav tako preprečuje supinacijo. Mehanizem sponke Velcro sistema pasov poveča učinkvitost natezne sile in omogoča lažjo namestitev. Specialno, mehko notranje oblazinjenje nudi zelo udobno nošenje.

Dodatne informacije

Velikost

1, 2

Stran

Desna, Leva