Skip to content Skip to footer

JAY XTREME ACTIVE

Izdelek je dobavljiv po naročilu.
Stopite v stik z nami za podrobne informacije.

Zaščita kože za aktivne uporabnike vozičkov.

JAY Xtreme Active sedežna blazina je lahka, nizkoprofilna sedežna blazina, za aktivne uporabnike in lahek transfer. Oblikovana je, da bi nudila prerazporeditev pritiska in stabilnost aktivnim uporabnikom.

Gel vložek nudi maksimalno zaščito kože.

Dvojna prevleka omogoča kroženje zraka, s tem se hitreje izločata toplota in vlažnost.

Fiksno sedenje omogočajo dodatki za pozicioniranje.

Kategorije: , , Product ID: 4605

Opis

Značilnosti izdelka
Tehnologija dvojnih prevlek – inovativni notranja in zunanja prevleka omogočata dobro mikroklimo in učinkovito nadzorovanje inkontinence. Material notranje prevleke je vodoodporen ter preprost za čiščenje. Vodoodporna zadrga omogoča, da notranja pena ostane suha, med tem ko zunanja prevleka skrbi za zračnost in odvajanje toplote ter vlažnosti.
Dve opciji gel vložka – s standardno osnovo na voljo standardni vložek, ki nudi srednjo do visoko raven prerazporeditve pritiska. Večji vložek, z več gela, omogoča boljšo vgreznitev v gel i ns tem boljšo zaščito kože na izpostavljenih delih.
Opore za noge – opcijske 2,5cm zunanje in notranje opore se namesti na notranjo prevleko, da bi se doseglo bolj stabilno pozicijo.
Prevleke po izbiri – poleg mikroklimatske prevleke lahko naročite še inkontinenčno ali raztegljivo prevleko. Vse prevleke se lahko operejo na 60°C.

 

Tehnične značilnosti

Širina34 – 50cm (po 2 cm)
Globina34 – 50cm (po 2 cm)
Višina spredaj5cm
Višina zadaj5cm
Min. teža1,7 (40×40, standardni vložek)
Max. teža2,2 (40×40, velik vložek)

Podatki o garanciji

Garancijski pogoji so navedeni v navodilih za uporabo.