Skip to content Skip to footer

Blazina ROHO Quadtro Select

Izdelek je dobavljiv po naročilu.
Stopite v stik z nami za podrobne informacije.

Roho visoko profilna blazina s štirimi prekati omogoča prilagodljivo terapevtsko okolje z majhnim tlakom, ki ne samo, da preprečuje pojav, ampak pomaga tudi zaceliti dekubitus.

Kategorije: , , Product ID: 4546

Opis

Patentirani ISOFLO Memory Control ventil

SELECT blazine omogočajo raznolike nastavitve 4 kvadrantov z ISOFLO Memory Control ventilom. Ko je odprt, se blazina polni skozi ventil za polnjenje. Nato si uporabnik prilagodi blazino individualnim potrebam, s spuščanjem zraka skozi ventil za polnjenje. Z zaprtim ISOFLO Memory Control ventilom se blazino občuti kot 4 ločene kvadrante.

Karakteristike

Roho visoko profilna blazina s štirimi prekati omogoča prilagodljivo terapevtsko okolje z majhnim tlakom, ki ne samo, da preprečuje pojav, ampak pomaga tudi zaceliti dekubitus. Roho blazina ima inflacijske ventile s pomočjo katerih se posamezne sekcije prilagodijo potrebam uporabnika. Ločene sekcije blazine omogočajo terapevtsko prilagoditev položaja s pomočjo nizkega pritiska pri sedenju. Popolnoma prilagojena blazina je težka samo 1,5 kg, sestavljena iz fleksibilnih, 5 cm, 7,5 cm ali 10 cm visokih, zračnih (med seboj povezanih) celic, ki omogočajo maksimalni terapevtski učinek in izboljšajo kvaliteto sedenja. Ta blazina omogoča prilagoditev sprednjega in bočnega položaja sedenja.

Za paciente:

  • V kateri koli fazi ishemičnega ulkusa;
  • Z visoko tveganostjo poškodb kože;
  • S težko mišično atrofijo;
  • Z nezmožnostjo samostojnega prenosa teže;
  • Z opeklinami in progresivnimi poškodbami kože;
  • Z deformacijami – medenice ali problem skolioze..