Skip to content Skip to footer

Vreča za dvigalo Molift RgoSling Amputee

Izdelek je dobavljiv po naročilu.
Stopite v stik z nami za podrobne informacije.

Ekstremna varnost z všitim dodatnim varnostnim pasom.

Na voljo z visokim in srednje visokim hrbtnim delom.

Kategorije: , , Product ID: 4503

Opis

Molift ponuja vreče za dvigovanje v različnih situacijah. Vreče morajo biti udobne in praktične. To je tudi osnovni namen Molift vreč.

Molift vreče so oblikovane, da razporedijo težo in pritisk ter nudijo maksimalno udobje. Na voljo so različne velikosti in modeli, da je z njimi možno zadovoljiti različne potrebe in želje. Vse vreče je možno oprati na 85°C. Za maksimalno varnost vrečo pogosto preverjajte.

Ponudba zajema dve kategoriji vreč: EASY IN BASIC. Prve so udobne, saj so oblazinjene. Oblazinjenje je trdno, kar omogoča, da se vreča pri nameščanju ne krivi in ne guba pod nogami. So prijetne za uporabo. Basic vreče oblazinjenja nimajo. Vse vreče prenesejo maksimalno obremenitev do 300kg.

 

Dodatna opora trupa – varnostni pas z dvojnim zapenjanjem in nedrsečim materialom. Uporabnikom z zmanjšano mišično močjo in nestabilnostjo omogoča dodatno varnost in stabilnost.
Označbe – nujne in zaželene informacije za vsakdanjo uporabo. Navodila za vzdrževanje na notranji stranji označbe, ki se preprosto dvigne navzgor.
Številne opcije – vreče so na voljo kot HighBack (visok hrbet) in MediumBack (srednje visok hrbet), ter kot oblazinjena (padded) ali mrežasta (net) verzija.
Žepki na predelu hrbta in nog – za lažjo namestitev vreče in distribucijo teže.
Manjaša odprtina – odprtina je manjša kot pri standardnih vrečah, da onemogoči možen zdrs uporabnika skozi vrečo.

Lastnosti izdelka

Manjša odprtina za večjo varnost: Molift RgoSling Amputee nudi dodatno oporo potrebno za dvigovanje in premikanje za uporabnike z neenako mišično močjo spodnjih okončin ali amputacijo le teh.RgoSling Amputee ima anatomsko odprtino in bolazinjenje, ki nudi izjemno oporo med dvigovanjem in celotnim premikanjem. Predel nog je deljen in daljši za boljšo aplikacijo pod obema nogama. Dodatni trakovi onemogočajo drsenje nog ven iz vreče in s tem nudijo večjo samozavest uporabnika pri uporabi.

Na voljo z visokim in srednje visokim hrbtnim delom: Molift RgoSling Amputee HighBack omogoča dodatno oporo posameznikom s slabim nadzorom prsnega dela trupa in glave. Vreča se lahko uporablja za dvigovanje in spuščanje v horizontalno ali sedečo pozicijo.

Tehnične značilnosti

Maksimalna teža uporabnika: 300kg

Velikost (priporočena teža uporabnika):
XXS12-17 kg
XS17-25 kg
S25-50 kg
M45-95 kg
L90-160 kg
XL160-240 kg
XXL230-300 kg

Podatki o garanciji

12 mesecev