Skip to content Skip to footer

Vreča za dvigalo Molift RgoSling

Izdelek je dobavljiv po naročilu.
Stopite v stik z nami za podrobne informacije.

Egonomska oblika za udoben transfer.

Za domače in institucionalno okolje: Molift Rgo Sling  so vreče za sobna dvigala, ki ustrezajo večini uporabnikov v domačem in institucionalnem okolju.

RgoSling vreče so na voljo kot:

  • HighBack ( visok hrbet)
  • MediumBack (srednje visok hrbet)
  • Padded (oblazinjena)
  • Net (mrežasta)
Kategorije: , , Product ID: 4502

Opis

Molift ponuja vreče za dvigovanje v različnih situacijah. Vreče morajo biti udobne in praktične. To je tudi osnovni namen Molift vreč.

Molift vreče so oblikovane, da razporedijo težo in pritisk ter nudijo maksimalno udobje. Na voljo so različne velikosti in modeli, da je z njimi možno zadovoljiti različne potrebe in želje. Vse vreče je možno oprati na 85°C. Za maksimalno varnost vrečo pogosto preverjajte.

Ponudba zajema dve kategoriji vreč: EASY IN BASIC. Prve so udobne, saj so oblazinjene. Oblazinjenje je trdno, kar omogoča, da se vreča pri nameščanju ne krivi in ne guba pod nogami. So prijetne za uporabo. Basic vreče oblazinjenja nimajo. Vse vreče prenesejo maksimalno obremenitev do 300kg.

 

Zanke za premikanje – omogočajo distribucijo teže.
Označbe – nujne in zaželene informacije za vsakdanjo uporabo. Navodila za vzdrževanje na notranji stranji označbe, ki se preprosto dvigne navzgor.
Številne opcije – vreče so na voljo kot HighBack (visok hrbet) in MediumBack (srednje visok hrbet), ter kot oblazinjena (padded) ali mrežasta (net) verzija.
Žepki na predelu hrbta in nog – za lažjo namestitev vreče in distribucijo teže.

Lastnosti izdelka

Podpora za glavo: RgoSling HighBack nudi oporo telesu in tudi glavi. Uporabniku omogoča rahlo nagnjeno pozicijo, ki ustreza uporabnikom z skoliozo hrbtenice in nadzorom glave. Je posebno primerna za dvigovanje uporabnika iz ležečega položaja in predvsem na tla.

Molift RgoSling mrežasta verzija: RgoSling HighBack Net je iz mehkega mrežastega poliestra. Material diha in se hitro suši. Vreča je primerna predvsem za tuširanje in kopanje. Mrežasta verzija ima enake lastnosti in obliko kot oblazinjena, kot so; zanke za premikanje, nastavitveni žepek na hrbtu in predelu nog ter trakove za večjo distribucijo teže v predelu nog.

Tehnične značilnosti

Maksimalna teža uporabnika: 300kg

Velikost (priporočena teža uporabnika):
XXS12-17 kg
XS17-25 kg
S25-50 kg
M45-95 kg
L90-160 kg
XL160-240 kg
XXL230-300 kg

Podatki o garanciji

12 mesecev