Skip to content Skip to footer

Električni skuter – Sunrise Medical – S400

Izdelek je dobavljiv po naročilu.
Stopite v stik z nami za podrobne informacije.

Kompakten in udoben skuter za socializiranje v okolici domovanja.

Iščete kompakten skuter, ki gre 6 km/h in ima lastnosti velikih? Ne glejte dalje, S400 je za vas! Izredna okretnost v trgovinah in doma, varna vožnja po ulicah in pločnikih, standardno vzmetenje, ki zahtevno in nevarno premagovanje robnikov pošilja v preteklost – vse to so lastnosti novega S400. Plus svetle, učinkovite LED luči, ki osvetljujejo vašo pot in omogočajo, da ste enako vidni kot podnevi.

Opis

Značilnosti izdelka
Vzmetenje – s prilagodljivim sistemom vzmetenja vse vedno varni in sedenje je udobno, tudi ko premagujete pločnike in druge ovire. 
Močne LED luči vam razvetljijo pot – z napredno LED tehnologijo so LED žarnice 400x bolj učinkovite od navadnih žarnic. Ne samo, da porabijo manj energije, tudi zamenjava je preprostejša.
Udobje na vsaki vožnji – prilagoditev prave pozicije je kot vetrič hiter postopek. To omogoča sedežni sistem, ki se nastavi zelo preprosto. Dvižni nasloni za roke so nastavljivi po širini, globini in tudi kotno. V kombinaciji z rotacijo sedeža omogoča, da je vaše presedanje preprosto koliko se le da.
Kontrolna enota – ker boste veliko časa presedeli za krmilom, je oblikovan anatomsko za boljši oprijem, ročice pa hitro in preprosto dostopne s palci vaši rok.

Tehnične značilnosti

Skupna dolžina (cm)134
Skupna širina (cm)64
Višina sedeža (cm)45-50
Sprednja kolesa (cm)25
Zadnja kolesa (cm)25
Hitrost6 km/h
Akumulatorji2x 38Ah
Radij obračanja (m)1,9
Doseg (km)36
Teža (kg) 109
Skupna teža (g)4400
Max teža uporabnika (kg)136

Podatki o garanciji

Garancijski pogoji so navedeni v navodilih za uporabo.