Skip to content Skip to footer

Električni invalidski voziček – OFF ROAD, Magic Mobility® Extreme X8

Izdelek je dobavljiv po naročilu.
Stopite v stik z nami za podrobne informacije.

To ni vaš standardni invalidski voziček! Magic Mobility Extreme X8 bo vaš partner na skoraj vseh destinacijah; skozi pesek ali sneg, čez hribe in doline. Brez konkurenčne zmogljivosti in zanesljivosti je idealen za avanturiste na prostem, raziskovalce in podeželske delavce. Lahko si zaželite iti kamorkoli, Magic Mobility Extreme X8, vas bo pripeljal tja.

Opis

To ni vaš standardni invalidski voziček! Magic Mobility Extreme X8 bo vaš partner na skoraj vseh destinacijah; skozi pesek ali sneg, čez hribe in doline. Brez konkurenčne zmogljivosti in zanesljivosti je idealen za avanturiste na prostem, raziskovalce in podeželske delavce.

Lahko si zaželite iti kamorkoli, Magic Mobility® Extreme X8, vas bo pripeljal tja.

* Lahko premaga ovire do 100 mm s premagovalcem ovir

ZMOGLJIVOST MOTORJA

Extreme X8 ima največjo hitrost 10 km / h (6,2 mph). Motorji z velikim navorom zagotavljajo več kot le hitrost. So izjemno močni, kar uporabnikom omogoča samozavestno in hitro vzpenjanje po najrazličnejših težkih terenih. Poleg tega so ti motorji tudi zelo učinkoviti, kar podaljša življenjsko dobo baterije in dejansko razdaljo, ki jo lahko prevozi Extreme X8.

 

PREMAGOVANJE OVIR

Nepremagljiva sposobnost vzpenjanja čez ovire in stopnice.
Extreme X8 kot za zajtrk je robnike in majhne stopnice. Za to so zaslužni štirje neodvisni motorji, terenske nizkotlačne gumijaste gume in zgibno prednje vzmetenje.

 

VZMETENJE

Zgibni sprednji okvir z nizkotlačnimi gumijastimi gumami Extreme X8 nudi izjemno gladko vožnjo brez sunkov. Razlog za to je vzmetenje, ki zadržuje vsa štiri pogonska kolesa na tleh, in gladi vpliv majhnih neravnin in sprememb v višini terena. Nizkotlačne gumijaste pnevmatike zagotavljajo gladko vožnjo in omogočajo električnemu invalidskem vozičku večji oprijem in sposobnost vzpenjanja.

 

BARVE

Extreme X8 je na voljo v petih standardnih barvah in treh specializiranih odtisih. Prilagojene barve lahko z doplačilom izberete iz barvne palete Dulux. Lahko poskrbimo tudi za bolj osebne zaključke, vključno z nalepkami.

Tehnične lastnosti

DIMENZIJE
ŠIRINA710 mm
DOLŽINA1030 mm (brez podnožnikov)
ŠIRINA SEDEŽA300-610 mm (Rehab sedež), 405-560 mm (Comfort sedež)
VIŠINA SEDEŽA470 / 495 / 520 mm
GLOBINA SEDEŽA305-560 mm (Rehab sedež), 405-560 mm (Comfort sedež)
VIŠINA NASLONA430-635 mm (Comfort naslon), 480-635 mm (Rehab Comfort naslon)
OBRAČALNI KROG660 mm
NAKLON NASLONAManual 0 to 170º / Power 0º to 160°
VIŠINA NASLONA ZA ROKE220 – 390 mm
ZMOGLJIVOST / TEŽA
HITROST10 km/h
AKUMULATOR70 Amp
MAX PREMOSTITEV OVIRE100 mm
ELEKTRONIKAR NET
MAX TEŽA UPORABNIKA182 kg (155 kg nagnjen in dvignjen)
MIN TEŽA VOZIČKA168 kg