Skip to content Skip to footer

Električni invalidski voziček, QUICKIE® Q700 M SEDEO ERGO

Izdelek je dobavljiv po naročilu.
Stopite v stik z nami za podrobne informacije.

Izkusite najboljšo vožnjo s Q700, najbolj naprednim Quickie vozičkom na sredinski pogon! Sedaj z novim SpiderTrac™ 2.0 vzmetenjem, naprednim SEDEO ERGO biomehaničnim sedežnim sistemom, inovativnim upravljanjem in možnostjo premikanja v dvignjenem položaju s hitrostjo, ki ste je vajeni, ko je voziček popolnoma spuščen. Povzdignite se iz množice in bodite ob prijateljih!

Ogled brošure

Opis

Značilnosti izdelka
SEDEO ERGO inteligentno sedišče – Prvo razredni sedež oblikovan, da bi ustrezal uporabniku. SEDEO ERGO s patentiranim Biometričnim repozicioniranjem je učinkovit bolj kot kateri koli sedežni sistem vozičkov, ki gredo v stojko, ko govorimo o  prilagajanju pozicije sedenja skozi dan. Z Biometričnim Repozicioniranjem ob dvigu hrbtnega naslona proti sedečemu položaju, sedež prilagaja tudi svoj nagib, da se medenica v pravilno pozicijo poravna v enkratnem, mehkem gibanju.
S preprostim pritiskom na gumbe dosežete 6 različnih pozicij.

Nagibanje hrbtnega naslona ni vedno neudobno.  SEDEO ERGO’s električni naklon hrbtnega naslona je podprt s 7″ anti-shear mehanizmom, da bi omogočil boljše pozicioniranje naslona za glavo in tudi specialne krmilne enote za brado, ko se voziček premakne v ležeči položaj. 

 

Izbor barv 
Električni voziček, ki ponuja izredno vzmetenje 6 kolesnika – Q700 M s sredinskim pogonom dosega najvišje zahteve elektromotornih vozičkov, zunaj in v notranjih prostorih. Uživajte v prijetni vožnji in se počutite varno na neravnem terenu  s SpiderTrac™ 2.0 vzmetenjem in njegovimi neodvisnimi 6 kolesi . Izkušnja v vožnji, ki je še niste izkusili!
Preprosto presedanje – sedežna blazina Q700 M je sestavljena iz 3 delov. Stranski dve se lahko odmakne in dvigne navzgor, da bi se uporabniku omogočilo lažje presedanje. Osnovno blazino je možno nadomestiti drugi z drugimi blazinami.

 

Tehnične lastnosti

Širina sedeža:  od 40 cm do 56 cm
Globina sedeža:  od 43 cm do 48 cm
Celotna širina:62 cm
Celotna dolžina:107 cm
Hitrost:6 ali 8 km/h (standardno), 10 ali 13 km/h (opcijsko)
Baterije:60 (standardno ali 80 Ah (opcijsko)
Max varen naklon terena:10°
Max višina ovire:10 cm
Elektronika:R-net, luči in smerokazi
Radij obračanja:1000 mm
Min. teža vozička:160 kg
Max. teža uporabnika:160kg

Podatki o garanciji

Garancijski pogoji so navedeni v navodilih za uporabo.