Skip to content Skip to footer

Invalidski voziček Quickie® Xenon FF

Izdelek je dobavljiv po naročilu.
Stopite v stik z nami za podrobne informacije.

Najlažji zložljivi voziček iz aluminija

Z nekaj manj kot 8,8 kg in z novim, edinstvenim sistemom križa ter popolnoma preoblikovanim sistemom osovine, je Xenon FF enostaven za zlaganje, dvigovanje in transport. Xenon je oblikovan premišljeno, s tem ima minimalistični izgled, ki se ga pričakuje od nezložljivih aktivnih vozičkov. S fiksnimi podnožniki, ki ustvarjajo čiste linije, in inovativno tehnologijo je Xenon FF idealna kombinacija za zelo aktivne uporabnike, ki zahtevajo lahek a po drugi stran tog voziček za maksimalno doživetje vožnje.

Ogled brošure

Opis

Najlažji zložljiv voziček iz aluminija – genij ultra lahkega zložljivega okvirja vozička Xenon je letalski aluminij 7000. Edinstvena pri Xenon² in Helium vozičkih, ShapeLoc Technologija povečuje  vzdržljivost, omogoča tanjše stene cevi okvirja, in zmanjšuje celotno težo. Kombinacija ShapeLoc Technologije in ovalnih cevi, pripomore, da je Xenon²  neverjetno močan, zložljiv voziček, ki tehta 8.8kg in povečuje vašo hitrost in učinkovitost z vsakim potiskom pogonskih koles.
Moderno gibanje – personalizirajte svoj Xenon in stopite iz množice s široko paleto 32 barv okvirja. Dodate jim lahko eno izmed petih aloksacijskih barv na vilicah sprednjih koles in koles samih. Končni izgled vozička lahko dopolnite z barvami barvami EXO hrbtnega platna.

         Xenon² Serija – na voljo 3 modeli

Če iščete največ v dinamiki vožnje in najbolje pri dimenzijah zlaganja – potem je  Xenon² pravi za vas. Vas prepričajo lepe linije Xenon² FF? Ali praktičnost Xenon² SA? Alternativno, mogoče rigidnost Xenon² Hybrid?

Tehnične značilnosti

Širina sedeža:32 – 46 cm 
Globina sedeža:34 – 50 cm 
Višina sedeža spredaj:43 – 55cm 
Višina sedeža zadaj:37 – 50 cm 
Višina hrbtnega naslona:25 – 47,5 cm 
Kot hrbtnega naslona:75°- 103°
Naklon pogonskih koles:0°, 2°, 4° 
Teža:od 8,8 kg
Barve:dobavljivo v 32 različnih barvah okvirja
 
Maksimalna nosilnost:110 kg

Podatki o garanciji

Garancijski pogoji so navedeni v navodilih za uporabo.