Skip to content Skip to footer

Attitude Hybrid

Izdelek je dobavljiv po naročilu.
Stopite v stik z nami za podrobne informacije.

Ročni voziček, ki združuje ročno kolesarjenje z električnim pogonom.

Attitude Hybrid ročno kolo za priklop na aktivni voziček kombinira vse prednosti ročnega kolesarjenja z zanesljivostjo električnega pogona. Primore k manjši izčrpanosti, saj pogon priključite, ko se povzpnete na malo bolj zahteven hrib ali, ko potrebujete večjo hitrost.

Kategoriji: , Product ID: 4468

Opis

 VIDEOZa uporabo pripravljen v 6 sekundah – 4 točkovni pritrditveni sistem za pritrditev ročnega kolesa na ročni voziček omogoča, da ročno kolo zapnete hitro in enostavno. Ne potrebujete orodaj in nič vas ne ovira pri udobni vožnji. Poglejte video!
Ročno kolo z električno pomočjo vas pripelje kamor koli – z 250W močjo motorja in 23km/h hitrostjo lahko uživate življenje do meje in se odpravite kamor koli želite. Plus, litionske baterije 14,5A vam omogočajo, da se udobno namestite in uživate v vožnji.
Nosilec opreme  – ker se z Attitude Hybrid ročnim kolesom lahko odpravite kamor koli, boste s seboj morda želeli vzeti tudi nekaj osebnih stvari. Prevoz le teh vam omogoča nosilec.
Ergonomsko V krmilo – ker boste veliko časa preživeli za krmilom ročnega kolesa Attitude Hybrid, smo poskrbeli, da je krmilo ergonomsko oblikovano in tako uporabi priajzno.
 Izjeme izgled na vsakem koraku – ročno kolo Attitude izjemno dopolni izgled ročnega vozička Quickie. Številne barve in lep dizajn vas ne bosta razočarala.

Tehnične značilnosti

Max. teža uporabnika (kg)100
Širina okvirja spredaj (cm)26-46
Teža delov na vozičku (g)170
Skupna teža (kg)21,5
Velikost sprednjega kolesa20˝
Hitrost (km/h)23
Motor250W
Velikost baterij14,5Ah
Prestavno razmerje10
Širina V krmila (mm)470
Dolžina krmila (mm)170
ZavoreDiski (160mm)
Barve31

Podatki o garanciji

Garancijski pogoji so navedeni v navodilih za uporabo.