Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

VenoTrain® micro in VenoTrain® soft

Novi odtenki za naraven videz

Od februarja 2021 bodo v barvnem portfelju mehkih kompresijskih nogavic Bauerfeind VenoTrain® micro in VenoTrain® soft trije novi barvni odtenki kože. Uporabniki lahko tako med sedmimi odtenki kožne barve izberete ustrezen odtenek, da poudarite naravni videz svojih nog.

Mleko, piškoti in kava so novi odtenki za mehke kompresijske nogavice VenoTrain micro in VenoTrain soft znamke Bauerfeind. Skupaj s smetano, karamelo, amaretto in espressom boste imeli uporabniki od februarja skupaj na voljo sedem barvnih odtenkov kože, ki vam bodo omogočili, da svoje kompresijske nogavice uskladite s svojo poltjo.

Med posvetovanji na prodajnem mestu strokovnjaki uporabljajo testne kartice za odtenek kože, ki jih položijo na notranjo stran uporabnikove podlakti. Notranjost zapestja je idealna za prepoznavanje tona kože, saj je na splošno vidna barva žil.

Podton kože je lahko topel, hladen ali nevtralen. Srebrni nakit je najbolj primeren za uporabnike s hladno kožo. Žile so videti modrikasto ali vijolično. Za te tipe kože sta priporočena odtenka mleko in piškoti. Če lahko uporabnik nosi zlati ali srebrni nakit, je podton kože nevtralen. Tu so idealni temnejši odtenki amaretta in espressa. Pri ženskah s toplim podtonom kože je zlati nakit lepo poudarjen, žile na notranji strani zapestja pa videti bolj zelene. Kava, karamela in smetana so odtenki za ženske s toplimi podtoni kože, ki nosijo kompresijske nogavice.

Izberite barvo nogavic, ki ustreza vaši polti – s sedmimi odtenki kože za mehke kompresijske nogavice VenoTrain micro in VenoTrain soft.