Skip to content Skip to footer

ErgoPad® weightflex 2

55,00

Čeveljni vložek za individualen življenjski slog

Ortopedski vložek ErgoPad weightflex 2 je v celoti tanek in gibljiv in je tako primeren za uporabnike, ki menjajo svoja obuvala redno. Inovativno jedro podpira stopalni lok in dovoljuje naravno gibanje peta-prsti. Vložek je prekrit z visoko kakovostno poliuretansko, mehko peno, ki ima lastnost učinkovitega oblazinjenja. Vzdržljivost vložka ni zmanjšanja, kljub dejstvu, da je tanek.

  • Prilagodljiva podpora (soft, medium, strong) glede na posameznikovo stanje noge, terapevtskih ciljev in telesno težo
  • Učinkovito oblazinjenje z mehko poliuretansko peno
  • Prilagodljiv za različne petne višine
Počisti
Kategorija: Product ID: 4183

Opis

[youtube v=”6zq8g5YfIdE”]

Visoko kakovostno PU oblazinjenje

Novi čeveljni vložek je prevlečen z visoko kakovostno mehko, poliuretansko (PU) peno. Edinstvena tehnologija z uporabo oblazinjenja po delih ne vpliva na samo funkcionalnost. Vzdržljiva poliuretanska plastika ima učinkovite lastnosti kljub temu, da je sam vložek tenak in je oblazinjen na občutljivih predelih stopala. Majhne senzomotorične pike na PU površini nežno stimulirajo mišice. To stabilizira zadnji del stopala in podpira transverzalni lok.

Osrednji del čeveljnega vložka

Središče čeveljnega vložka je sintetično jedro s prilagodljivo podporo. Združuje 2 različni plastiki z različnimi stopnjami trdote v samem jedru. Zunanji »weightflex-X« nudi različno podporo glede na posameznikovo stanje noge, terapevtskih ciljev in telesno težo s pomočjo soft, medium ali strong trdote.

Stičiščne točke

Zahvaljujoč gibljivosti ortopedskega vložka na sprednjem in zadnjem predelu, lahko uporabljate vložek tudi v čevljih z višjo peto.

Dodatne informacije

Širina

Ozek – za ženske, Širok – za moške

Trdota

Medium, Soft, Strong

Velikost

35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48