Skip to content Skip to footer

GloboTec® comfort sport

70,00

Čeveljni vložek za šport!

GloboTec® comfort sports čeveljni vložki so bili oblikovani za aktivne ljudi, ki želijo kombinirati gibanje in udobje. Uporabljena in stestirana tehnologija PowerWave® je integrirana v sam vložek. S pomočjo omenjene tehnologije vložek aktivno podpira naravno gibanje peta-prsti. Zmerna podpora stopalnemu loku omogoča hitrejšo prilagoditev stopala čeveljnem vložku. Nadalje, pritisk na celotno telo je zmanjšan. To ima dvojno prednost – lahko prepreči tveganje nastanka poškodbe med izboljševanjem aktivnosti.

  • PowerWave® tehnologija za pravilni vzorec hoje
  • Za šport in prosti čas
  • Preventivni učinek
Počisti
Kategorija: Product ID: 4186

Opis

Pravilna hoja

Tehnologija PowerWave®, ki je vgrajena v sam ortopedski vložek, podpira naravno gibanje peta-prsti. Z mehkimi materiali je vsak korak oblazinjen, medtem ko trdi deli podpirajo stopalo tam, kjer je to potrebno. Pritisk je zmanjšan tako na noge kot na celoten lokomotorni in mišično-skeletni sistem.

Oblike in uporabe

Čeveljni vložek optimalno ustreza zahtevam aktivnega življenjskega sloga. Učinek ortopedskega čeveljnega vložka je praktično opazen pri hitrih, močnih gibanjih. Vložki comfort sports lahko uporabljate v skoraj vseh čevljih za prosti čas in sicer v takšnih, ki imajo odstranljiv vložek, debeline približno 3 mm in ustrezne debeline.

Dodatne informacije

Model

GOLF, PLAY, RUN, WALK

Metatarzalna blazinica

Da, Ne

Velikost

35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48