Skip to content Skip to footer

ErgoPad® redux heel 2

55,00

Čeveljni vložek za boj proti bolečini v peti

Gibljiv čeveljni vložek ErgoPad redux heel 2 zmanjšuje akutno bolečino na predelu pete in se bori proti vzrokom nastanka omenjene bolečine. Inteligentno oblikovani izrez v sintetičnem jedru zmanjšuje pritisk iz občutljivih, anatomskih struktur med samo hojo. Poliuretanska mehka pena v jedru je nežna do kože in nudi dodatno oblazinjenje stopala med hojo ali tekom, kljub temu, da je material tanek.

  • Odstranjuje pritisk na peto in zmanjšuje bolečino
  • Podpira znižan stopalni lok
  • Ustreza številnim obuvalom zaradi ozke oblike in nizke višine
Kategorija: Product ID: 4185

Opis

Gibljiv pripomoček za petno bolečino

Za razliko od konvencionalnih čeveljnih vložkih, je vložek ErgoPad redux heel 2 prevlečen s poliuretansko (PU) mehko peno. To naredi vložek gibljiv, tanek in mehak. Odlične lastnosti oblazinjenja z PU mehko peno delujejo enkratno v povezavi s posebnim sintetičnim jedrom z namenom zmanjšanja bolečine v peti z vsakim korakom. Izrez v jedru pod samo peto absorbira sile med hojo. Oblika samega izreza razbremenjuje vneto tetivo in tkivo, ki povzročata bolečino v o peti. To omogoča, da se vnetje zmanjšuje.

Popravi nepravilnosti in stimulira mišice

ErgoPad redux heel 2 podpira longitudinalni in transverzalni stopalni lok, tako da  je stopalo v naravni poziciji. Slednje preprečuje nastanek neprimernih mehanskih stresov na petno kost. Dodatno, senzomotorične pike na PU površini stimulirajo mišice in podpirajo stopalni lok.