Skip to content Skip to footer

ErgoPad® run & walk

55,00

Čeveljni vložek za tek, planinarjenje in hojo

Tek, planinarjenje in hoja so popularne aktivnosti in vse imajo nekaj skupnega: povzročajo obremenitev stopala, predvsem pri stiku s tlemi in odrivu. Zaradi dobrega oblazinjenja vložek ErgoPad run & walk pomaga ublažiti udarce na sprednji in zadnji del stopala. Fleksibilno jedro weightflex® nudi blago podporo stopalnemu loku ter tako izboljša naravno dinamiko stopala med hojo in tekom.

  • nudi večje udobje
  • stimulira mišice stopala in izboljša motorične funkcije
  • zgornji sloj preprečuje nastanek bakterij in neprijetnih vonjav
Počisti
Kategorija: Product ID: 3944

Opis

Večje udobje na daljše razdalje

Pri teku, planinarjenju in hoji se pojavljajo eni in isti gibi (mirovanje, aktivnost, stranski gibi). Linearno gibanje povzroči napetost na sprednjem in zadnjem delu stopala, predvsem se to pokaže pri dolgotrajnih aktivnostih: kronična bolečina v predelu pete, gležnja, ahilove tetive in goleni. Vložek ErgoPad run & walk preprečuje nastanek tovrstnih bolečin, saj je oblazinjen na mestih, kjer je pritisk največji – peta in blazinice. To omogoča udobje med aktivnostjo, predvsem pri dolgotrajnejši.

Pomoč stopalu

Ortotično jedro je narejeno iz dveh različnih trdih plastičnih delov. Kombinacija teh delov v obliki X naredi jedo stabilno, a hkrati gibljivo. Tako vložek nudi oporo stopalnemu loku brez omejevanja naravnega gibanja stopala, obremenitev mišic stopala je zmanjšana. Dodatno, masaže točke stimulirajo mišice in izboljšajo motorične funkcije.

Enkratno prileganje

Vložek je oblazinjen z mehko PU peno. Kljub tanki obliki vložka, material dobro absorbira pritiske. Ker je vložek tanek se prilega večini športne obutve in obutvi za prosti čas.

Dodatne informacije

Velikost

35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48