Skip to content Skip to footer

VenoTrain® business – z LYCRO®

51,50

Kompresijska nogavica poslovnega izgleda – dokolenke

Dolgotrajno sedenje ali stanje lahko pripeljeta do težkih, oteklih nog in nastanka krčnih žil. Gibljivost je zmanjšana in tveganje nastanka tromboze se poveča. Z VenoTrain® business si pomagate zaščititi pred omenjenimi težavami: moderne kompresijske nogavice z diskretnim izgledom so izdelane za moške in ženske in tako nudijo posebno kombinacijo materiala z visokim udobjem nošenja, vzdržljivostjo in dolgoročnim pozitivnim učinkom na noge.

  • termoregulacijski učinek
  • klasičen narebren izgled
  • udoben predel podplata in širši zgornji rob
Počisti
Kategoriji: , Product ID: 4149

Opis

Moderna funkcionalnost

Dobavljivo v dveh kompresijskih stopnjah 1 in 2. Medicinska učinkovitost je v skladu z RAL standardom; z VenoTrain bodo vaše vene razbremenjene in cirkulacija pospešena. Ne samo, da pomagajo preprečiti nastanek tromboze in nudijo rešitev pri blagih do srednjih venskih obolenjih, vaše noge so tudi manj boleče in vaše splošno počutje je boljše.

Kompresijska nogavica je narejena iz mixa materialov z mehkim bombažem na notranji strani in Tactel® šprtnimi vlakni na zunanji. Regulira toploto, koža diha in je izredno vzdržljiva. Timbrelle® vlakna še dodatno ojačajo podplat in ohranjajo stopalo suho.

Udobje diskretnega izgleda

Moderno in mehko LYCRA® tkanje omogoča lažje nameščanje nogavice. Anatomsko oblikovana peta in širši zgornji rob zagotavljata optimalno podporo preko celega dneva. VenoTrain business nogavica je brezčasna, saj je na izgled diskretno narebrena in je dobavljiva v štirih barvah.

Za poslovne ljudi

Za ženske (izvedba Women) so kompresijske nogavice VenoTrain business dobavljive za čeveljne velikosti od 36 do 41.

Za moške (izvedba Men) so kompresijske nogavice VenoTrain business dobavljive za čeveljne velikosti od 41 do 49.

BARVE

Dodatne informacije

Kompresijska stopnja

1, 2

Velikost

L, M, S, XL

Obseg

Normal, Plus

Dolžina

Dolga, Kratka

Barva

Anthracite, Black, Caramel, Navy