Skip to content Skip to footer

VenoTrain® ulcertec

81,00

Počisti
Kategorija: Product ID: 4152

Opis

Progresivna terapija za ulcerje

Konvecionalni kompresijski povoji lahko zdrsnejo navzdol po nogi. To ni samo neudobno za uporabnika, temveč ima lahko negativen učinek na terapijo, saj zahtevana kompresija ni več nudena. VenoTrain® ulcertec ostane fiksno na nogi skozi cel čas nošenja. Kombinacija linerja in zgornje nogavice povečuje pritisk na vene in ostane v pravi poziciji skozi ves čas nošenja.

Sistematični proces zdravljenja

Beli liner, ki je narejen iz koži prijaznega materiala, drži zaščito preko rane fiksno na mestu. Vrhnjo nogavico, ki je v barvi kože, se enostavno obleče preko linerja. Specialno romboidno tkanje aplicira terapevtsko kompresijo ravno tam, kjer je potrebno, brez drsenja ali zajedanja v nogo. VenoTrain ulcertec stimulira cirkulacijo in gibanje samo še povečuje omenjeni učinek. Nogavice so udobne za nošenje in so na izgled kot tudi na občutek kot navadna nogavica dokolenka.

Ulcertec – različne terapije

Kompresijske nogavice so dobavljive v dveh oblikah: »VenoTrain ulcertec 39« in »VenoTrain ulcertec 46«. Linerji so možni v različnih stopnjah in skupaj s kompresijsko nogavico se ustvari različna stopnja terapevtskega pritiska. Kompleti se razlikujejo po maksimalnem pritisku (39 mmHg ali 46 mmHg) in razbremenilno terapijo glede na simptome, nagnjenosti za zdravljenje in individualno obravnavo pacienta.

VenoTrain® ulcertec – z LYCRA®

Specialna kompresijska nogavica za zdravljenje venskih ulcerjev

Venski ulcerji so najbolj težka oblika kroničnega, venskega problema. VenoTrain® ulcertec kompresijske nogavice so bile oblikovane z namenom nudenja uspešne in udobne kompresijske terapije. Nudi željeno stopnjo kompresije na spodnjem delu noge z namenom ozdravitve ulcerja.

  • Komplet je sestavljen iz linerja in posebno oblikovane kompresijske nogavice
  • Patentirano romboidno tkanje
  • Zanesljivo in učinkovito

Dodatne informacije

Spodnja nogavica

Kompresija 10 mm Hg, Kompresija 18 mm Hg

Velikost

L, M, S, XL, XS