Skip to content Skip to footer

VenoTrain® micro – z LYCRO®

47,5097,50

Moderna kompresijska nogavica za zdavje vaših nog

Najpopularnješa kompresijska nogavica podjetja Bauerfeind je VenoTrain micro. Narejena je 50% iz mikrovlaken, je mehka in nežna do kože. Potenje izgine saj lahko zrak kroži do kože in tako preprečuje neprijetni občutek akumuliranja toplote. Udobno, elastično tkanje pospešuje krvni obtok, razbremenjuje vaše žile in nenazadnje so lepe na pogled. Nogavica je dobavljiva v številnih oblikah in devetih klasičnih barvah za skladnost z vašimi potrebami, željami in življenskimi slogi.

  • zaščita pred krčnimi žilami
  • udobni predel podplata
  • kot standardna velikost ali narejeno po meri
Počisti
Kategoriji: , Product ID: 4128

Opis

Standardne barve

MODNE barve

Vsako leto izide paleta trendovskih, modnih barv in oblik. VenoTrain micro ponudba modnih barv se ravna po modnih zapovedih in tako se vsako leto pojavijo nove barve za dokolenke, hlačne in samostoječe nogavice, z zaprtimi ali odprtimi prsti. Zahvaljujoč visoki vsebnosti mikrovlaken, VenoTrain micro modne barve ponujajo številne barve tako v toplih kot hladnih tonih, katere lahko kombinirate z vašimi oblačili, da ostanete barvno usklajeni ali dosežete kontrastni učinek.

  • trendne barve, vsako leto drugačne
  • samostoječe ali hlačne
  • udobne za nošenje, tudi v vročih dnevih

 

VZOREC

Nogavice z vzorcem nudijo dodatno možnost kombiniranja z oblačilom. Vzorca “Tango” (dvojne črte) in “Jive” (enojne črte in cik cak vzorec) naredita vaše noge bolj elegantne. Dobavljive so kot dokolenke, samostoječe ali hlačne nogavice, samo z zaprtimi prsti.

  • dva vzorca “Tango” in “Jive”
  • dobavljive kot standard ali izdelane po meri
  • možno v vseh barvah

 

POTISK batik

Izbrajte med širokim naborom VenoTrain micro kompresijskimi nogavicami (standard ali po meri) v standard ali modnih barvah in si drznite izbrati potisk batik, v navy (mornarsko-modrem) ali black (črnem) odtenku. Individualno, ročno izdelane VenoTrain micro kompresijske nogavice so edinstvene, kot ste vi.

Navy – odtenek

Black – odtenek

Odtenek v modnih barvah

 

OBČUTITE UČINEK KOMPRESIJSKIH NOGAVIC

V primeru, da ste dalj časa na nogah, hodite ali stojite, so kompresijske nogavice VenoTrain micro idealna rešitev za vas. Učinek kompresije na noge omogoča izboljšano cirkulacijo krvi in zmanjša občutek bolečih nog ter morebitne otekline. Največja stopnja kompresije je okoli gležnja, ki se počasi znižuje v smeri navzgor. Visoka vsebnost mikrofibre naredi kompresijsko nogavico mehkejšo in bolj elastično. Nogavice so zračne in koža diha.

DOBRO ZA vaše noge

Visoka stopnja udobja nošenja VenoTrain micro nogavic se prične pri stopalu: udoben predel podplata omogoča zmanjšanje pritiskov na področju pete in blazinic. Stopalo je stabilizirano s pomočjo elastičnih predelov na sredinskem področju podplata. Ti elastični predeli so nevidno vtkani v prilegajoči predel stopala.

 

 

Dodatne informacije

Izvedba

Dokolenke (AD), Dokolenke (AD) s silikonsko obrobo, Hlačne (AT), Hlačne nosečniške (ATU), Samostoječe (AG), Samostoječe (AG) s silikonsko obrobo

Kompresijska stopnja

1, 2

Prsti

Odprti, Zaprti

Velikost

L, M, S, XL

Obseg

Normal, Plus

Dolžina

Dolga, Kratka

Barva

Amaretto, Anthracite, Black, Caramel, Coral, Cream, Espresso, Navy, Ocean

Vzorec

Brez vzorca, Jive, Tango

Potisk

Almond-Navy, Cream-Black