Skip to content Skip to footer

GenuTrain® P3

115,00

Aktivna opornica kolenskega sklepa za izboljšanje položaja pogačice

GenuTrain® P3 blaži bolečine, ki nastanejo kot posledica nepravilnega položaja pogačice, bolečine v notranjem delu kolena in bolečine povezane s patelarnim tendonitisem ali skakalčevim kolenom. Aktivna opornica z dvema integriranima masažnima blazinicama in prilagodljivim trakom za korekcijo pozicije, drži pogačico v naravni sredinski poziciji in aktivira mišice. S tem je proces zdravljenja hitrejši.

 •  pogačica v varnem položaju
 •  blaženje bolečine
 •  stabilizacija kolenskega sklepa
Počisti
Kategoriji: , Product ID: 3981

Opis


 • 01 Masažna blazinica
  zmanjšuje lateralni pritisk na pogačico in bolečino
 • 02 Korekturna zanka
  preprečuje odmik pogačice navstran
 • 03 Tkanje na področju pogačice
  preprečuje nagibanje pogačice
 • 04 Korekturni trak
  individualno pozicioniranje pogačice
 • 05 Podaljšek blazinice
  proksimalni del na predelu mišično-tetirivnega prehoda vastus medialis izboljšuje propriocepcijo
 • 06 Viskoelastična blazinica
  tanka, anatomska oblika, odlično udobje nošenja, centrira pogačico
 • 07 Hoffa točke
  distalni del, pritisk na maščobna telesa, zmanjšuje bolečino

Pogačica pod nadzorom

P3 je kratica za ˝permanent patella protection˝ ali po slovensko trajna zaščita pogačice – saj P3 ščiti pogačico v vseh trenutkih gibanja. Pogačica je varno pozicionirana s pomočjo oblikovanega vstavka, ki je na spodnji in zgornji strani podaljšan in ima na notranji spodnji strani dve frikcijski točki, ki pritiskata na maščobna telesa. Prilagodljiv trak za korekcijo ščiti pogačico pred uhajanjem vstran. Trak je možno zategniti pod različnimi koti, odvisno od potreb in želja. Na zgornji, zunanji strani opornice leži druga masažna blazinica, ki pritiska na vezi povezane s pogačico. S tem se ublažijo bolečine pogačice in se nudi oporo pri njenem naravnem gibanju. Kompresijsko tkanje opornice in obe blazinici nudijo protibolečinsko masažo med gibanjem, kar pripomore k zmanjševanju oteklin in večji aktivnosti mišic ter s tem k večji stabilnosti sklepa.

Cilj treninga: regeneracija

GenuTrain® P3 je idealen za uporabo med športom, saj večina športnikov trpi za bolečinami v kolenu, še posebej v patelarnem predelu, kot rezultat zvinov ali velikih obremenitev. Aktivna opornica skrajša obdobje regeneracije, nudi zaščito pred preobremenitvami in ponovnimi poškodbami ter s tem pripomore k hitrejši vrnitvi na trening. Zahvaljujoč elastičnemu tkanju se opornica popolnoma prilagodi obliki kolena in ne omejuje mobilnosti. Material diha, tkanje pa je na robovih manj kompresijsko, tako da je opornica prijetna za uporabo.

Dodatne informacije

Velikost

1, 2, 3, 4, 5, 6

Stran

Desna, Leva

Barva

Črna, Naravna, Titan

Meritve

 

VELIKOST123456
Obseg zgoraj (cm)39-4242-4545-4848-5151-5454-57
Obseg spodaj (cm)28-3131-3434-3737-4040-4343-46