Skip to content Skip to footer

GenuTrain®

69,00

Aktivna opornica za razbremenitev in stabilizacijo kolenskega sklepa

Nove generacija z Omega viskoelastično blazinico. Če imate občutek, da je vaše koleno oslabljeno, zatečeno ali čutite bolečino, vam GenuTrain lahko pomaga. Blaži bolečine, stabilizira sklep in pomaga doseči hitrejšo mobilnost. GenuTrain je originalna funkcijska opora za koleno, ki je prešla mnoge nadgradnje od leta 1981, ko je bila prvič predstavljena uporabnikom. Nova generacija z Omega blazinico, ki prijetno objame pogačico, znova postavlja nove standarde. Vse nadgradnje skozi čas so pripomogle še k boljši pomoči pri blaženju bolečin in stabilizaciji sklepa.

 •  blaženje bolečine
 •  varna opora kolenskega sklepa
 •  pritisk okoli pogačice in v predelu meniskusov blaži bolečine
 •  anatomska oblika in vgrajen pripomoček za lažje nameščanje
Počisti
Kategoriji: , Product ID: 3942

Opis

 • 01 Vstavek za lažjo namestitev
  olajša namestitev opornice
 • 02 Mehkejše tkanje na zadnji strani
  nudi večje udobje pri nošenju opornice
 • 03 Tri-dimenzionalno tkanje
  za idealno prileganje in optimalno nevro-mišično stabilizacijo sklepa
 • 04 Omega blazinica
  izboljšuje nevro-mišično stabilizacijo sklepa
 • 05 Meniskus krilca
  olajšajo bolečino
 • 06 Hoffa točke
  zmanjšajo napetost

Razbremenitev in stabilizacija kolenskega sklepa

GenuTrain aktivna opornica je narejena iz anatomsko oblikovanega tkanja in viskoelastične Omega blazinice. Blaži bolečine s terapevtskim pritiskom na pogačico in mehko tkivo okoli nje. Pritisni točki na spodnji strani Omega blazinice izvajata pritisk na infrapatelarna (Hoffajeva) maščobna telesa, kar pripomore k lajšanju bolečine pogačice in predelu okoli nje. Točke so ob straneh blazinice, kar omogoča pritisk na meniskuse in blaži bolečine.

Kadar uporabljate GenuTrain med hojo ali tekom, le-ta spodbuja delovanje mišic. S tem je spodbujen tudi metabolizem, ki pomaga k resorpciji izlivov in edemov. Opornica tudi stimulira proprioceptorje v mehkem tkivu kolena in na koži. Dolgoročna stabilizacija sklepa je dosežena.

Odlična kombinacija oblike in funkcije

Material in oblika GenuTrain aktivne opornice ima iznajdljivo obliko s katero je dosežen optimalen učinek in visok nivo udobja. Zračno, koži prijazno tkanje se prilagaja gibanju v vsakem trenutku. Opornica zaradi inovativnega tkanja ne draži kože in ostane na mestu (ne drsi). Material je izredno mehak in veliko bolj elastičen na občutljivem zadnjem delu kolena in na skrajnih robovih opornice. Spiralni opori na strani zagotavljata opornici, da ohrani svojo prvotno obliko ves čas gibanja, med tem ko pripomočka za nameščanje služita kot pomoč pri nameščanju opornice.

Dodatne informacije

Velikost

0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Barva

Črna, Naravna, Titan

Meritve

 

VELIKOST01234567
StandardObseg zgoraj (cm)35-3838-4141-4444-4747-5050-5353-5656-59
Obseg spodaj (cm)25-2828-3131-3434-3737-4040-4343-4646-49