Skip to content Skip to footer

Secutec® OA

550,00

V vsakodnevnem življenju ostanite čim bolj brez bolečin. V napredni fazi lahko osteoartritis kolena vsak korak izzove. Tu je lahko v pomoč podporna ortoza

Kategoriji: , Product ID: 4855

Opis

01 Pritrdilni elementi za hitro sprostitev (lažje obleči in sleči)
02 Aluminijast okvir (lahek in močan)
03 Prilagodljiva teleta lupina (prilagaja se posamezni obliki telesa)
04 Nastavljiv okvir spodnjega dela noge (za lajšanje bolečin)
05 Gel blazinice (za zmanjšanje pritiska in večje udobje)

SecuTec OA razbremeni koleno z nežnim prilagajanjem položaja spodnjega dela noge. Tako še posebej nežno odstrani pritisk z notranje ali zunanje strani kolenskega sklepa.

To preprečuje nadaljnje drgnjenje hrustanca in razbremenjuje vezi. Po raztrganju križnih vezi, operaciji hrustanca ali operaciji meniskusa SecuTec OA učinkovito razbremeni sklep in zmanjša bolečino.

Ostanite v formi čim dlje
Ortotik individualno prilagodi razbremenilno silo vašim potrebam in stanju. Prilagodljiva lupina, ki se prilagodi obliki spodnjega dela noge, zagotavlja natančno prileganje. Zahvaljujoč nastavljivim jermenom s hitro pritrjenimi pritrdilnimi elementi ga je enostavno obleči in sneti.

Rezultat tega je, da SecuTec OA ni primeren le za vsakdanje življenje, temveč pomaga tudi pri obvladovanju ran, fizioterapiji in drugih tretmajih. Lahek, vitek in udoben, lahko ga nosite tudi pod hlačami. Olajša vaše koleno, ne da bi mu omejilo obseg gibanja bolj kot je potrebno. Navsezadnje je tudi za artrozo kolena dejavnost ključnega pomena za dobro zdravje!

Indikacije:
Medialni ali lateralni kolenosteoartritis
Postoperativna stabilizacija in razbremenitev