Skip to content Skip to footer

MalleoTrain® S open heel

69,00

Za izboljšan stik s tlemi in večjo varnost sklepa gležnja

Po operaciji, lažji poškodbi ali konstantni obremenitvi se strukture ligamentov zrahljajo in zahtevajo oporo za stabilizacijo. MalleoTrain S open heel je aktivna opornica, ki nudi oporo gležnju na treh nivojih. Preprečuje nenadno obračanje sklepa ali ˝klecanje˝ in uporabniku nudi občutek varnosti. Predel odprte pete izboljšuje občutek stika s tlemi pri športih kot npr. gimnastika, ples ali borilne veščine.

 •  povečana stabilnost gležnja med gibanjem
 •  boljši oprijem tal pri športu
 •  zračno Train aktivno tkanje omogoča maksimalno udobje
Počisti
Kategoriji: , Product ID: 3971

Opis

 • 01 Zmanjšan pritisk na robovih
  preprečuje stiskanje
 • 02 Tri-dimenzionalno Train aktivno tkanje
  za odlično prileganje
 • 03 Petni izrez
  za boljši kontakt s tlemi
 • 04 Tri-delni sistem traku
  deluje kot funkcionalna bandaža s trakom, stabilizira gleženj, preprečuje supinacijo, s pomočjo povitega traku v obliki števila 8, nudi povezanost narta in spodnjega dela noge
 • 05 Zračno Train aktivno tkanje
  nežno do kože in zelo udobno za nošenje
 • 06 Zmanjšan pritisk na robovih
  preprečuje stiskanje

HITREJŠE OKREVANJE

Aktivno tkanje Train je anatomsko oblikovano in se popolnoma prilega nogi. Učinek kompresije pospešuje cirkulacijo krvi in aktivira mišice. Opornica nudi gležnju stabilno oporo, a jo ne imobilizira, zato je primerna za vsakdanje kot tudi športne aktivnosti. Možno jo je nositi v vseh vrstah obutve, zato je gleženj ves čas varovan in uporabnik brezskrben.
Zahvaljujoč odprti peti je MalleoTrain®S open heel primeren za športnike, ki pri svoji aktivnosti ne uporabljajo obutve, saj imajo s tem boljši stik s podlago.

DINAMIČNA STABILNOST

Zahvaljujoč individualno prilagodljivemu sistemu trakov, MalleoTrain S open heel deluje kot bandaža s povijanjem imenovano ˝taping˝. Trak je nameščen okoli gležnja v obliki osmice, kar omogoča varno povezavo narti in podplata s spodnjim delom noge.  Za razliko od bandaže s »taping« sistemom, se trak na opornici namesti z določeno napetostjo in tako ga je moč individualno prilagajati. Trak omogoča varno gibanje in onemogoča nenadno obračanje gležnja vstran (zvin), pozitivno vpliva na vašo percepcijo gibanja in omogoča povrniti občutek varnosti.

Dodatne informacije

Velikost

1, 2, 3, 4, 5

Stran

Desna, Leva

Barva

Naravna, Titan

Meritve

 

VELIKOST12345
Obseg gležnja (cm)17-1919-2121-2323-2525-27