Skip to content Skip to footer

ManuLoc®

83,00

Stabilizacijska ortoza za imobilizacijo zapestja

Ortoza za zapestje ManuLoc® se uporabi v primeru bolečine zaradi ponavljajočih, dolgo trajajočih gibov (uporaba računalniške miške), sindroma karpalnega kanala ali po operativnem posegu. Zapestje je v mirujočem stanju, prsti so gibljivi. Vsakršen zunanji, škodljiv vpliv je onemogočen. Zaradi zračnega materiala in dodatnih luknjic v ortozi, je nošenje ManuLoc® ortoze zelo udobno.

  • stabilizacija in zaščita
  • gibljivost prstov
  • lahka, tanka, koži prijazna in enostavna za namestitev
Počisti
Kategoriji: , Product ID: 4068

Opis

Opora in mobilnost

Stabilizacijska ortoza podpira zapestje brez omejevanja vsakdanje rutine. Po poškodbi zapestja ortoza varuje roko pred nezaželjenimi škodljivimi vplivi. Oblikovana je z namenom nudenja potrebne opore medtem ko so prsti prosto gibljivi (zahvaljujoč tudi velikemu izrezu za palec). Z nošenjem ortoze se preprečijo gibi, ki so boleči in hkrati lahko še vedno primete predmete s prsti. ManuLoc® lahko nosite na desni ali levi roki.

Dobro za vašo kožo in roko

Materiali in oblika ortoze ManuLoc® pripomorejo k hitrejšemu zdravljenju poškodovanega zapestja. Se enostavno namesti – tudi samo z eno roko. Ortozo lahko razprete s pomočjo velikih Velcro trakov. Konci trakov s posebnim sistemom odpiranja in zapiranja nudijo hitro in enostavno namestitev brez večjega napora. Koža diha zaradi zračnega materiala. Ortoza je tanka in narejena iz velurja ter Velcro trakov. Lahko se jo nosi pod oblačili.

Dodatne informacije

Velikost

0, 1, 2