Skip to content Skip to footer

ROHO Contour Select

Izdelek je dobavljiv po naročilu.
Stopite v stik z nami za podrobne informacije.

Blazina Contour Select omogoča zaščito kože, ki se jo pričakuje od vseh proizvodov skupine Roho, s potrebnim pozicioniranjem in stabilnostjo za povečanje funkcionalnosti.

Kategorije: , , Product ID: 4548

Opis

Patentirani ISOFLO Memory Control ventil

SELECT blazine omogočajo raznolike nastavitve 4 kvadrantov z ISOFLO Memory Control ventilom. Ko je odprt, se blazina polni skozi ventil za polnjenje. Nato si uporabnik prilagodi blazino individualnim potrebam, s spuščanjem zraka skozi ventil za polnjenje. Z zaprtim ISOFLO Memory Control ventilom se blazino občuti kot 4 ločene kvadrante.

Karakteristike

Blazina Contour Select omogoča zaščito kože, ki se jo pričakuje od vseh proizvodov skupine Roho, s potrebnim pozicioniranjem in stabilnostjo za povečanje funkcionalnosti. Anatomsko oblikovan dizajn kombiniran z enostavnim delovanjem ISOFLO Memory Control ventila, omogoča nov nivo kontrole drže in stabilnosti, ki z blazino polnjeno na zrak, nikoli ni dosežena. Anatomsko oblikovan dizajn omogoča stabilnost medenice v invalidskem vozičku in udobno pozicionira uporabnika v sredino blazine. ISO FLO Memory Control ventil zapira zrak v vsakem od štirih kvadrantov, s tem omogoča stabilnost in zmanjšuje gibanje naprej – nazaj in levo – desno na blazini.
Contour Select tehta približno 1,6 kg (odvisno od dimenzij blazine).