Skip to content Skip to footer

Pripomoček za voziček – WheelDrive

Izdelek je dobavljiv po naročilu.
Stopite v stik z nami za podrobne informacije.

Wheeldrive električno asistirana pogonska kolesa

Inovacija električno asistiranih koles za ročni invalidski voziček. Pojdite dlje.

Inovativni električni asistirani sistem pogonski koles WheelDrive je oblikovan z namenom olajšanja vožnje ročnega invalidskega vozička – v vsaki situaciji in istočasno nudi tudi terapevtske koristi. Zahvaljujoč njegovemu unikatnemu dvojnemu konceptu pogonskega obroča, Wheeldrive ne nudi samo električno asistenco med poganjanjem vozička, ampak tudi neprekinjeno vožnjo. Preprosto izberete podporo, ki jo potrebujete in že uživate v večji svobodi in tako ostanete aktivni v svojem ročnem invalidskem vozičku!

Opis

Električna asistenca in neprekinjena vožnja

Wheeldrive kolesa imajo unikatni dvojni obroč. Večji »obroč za asistiranje« nudi večjo moč podpore med poganjanjem vozička. Izbirate lahko med tremi stopnjami podpore, vsaka stopnja ima specifične vozne karakteristike. Manjši »obroč za vožnjo« nudi neprekinjeno vožnjo pri treh stopnjah hitrosti – kot »joystick na kolesu«, brez napora. S kombiniranjem uporabe obeh obročev si nastavite željeno podporo.

Intuitivna uporaba – maksimalna svoboda in samostojnost

Vožnja invalidskega vozička z Wheeldrive kolesi je zelo naravna – je zelo podobna vožnji vozička z navadnimi kolesi. Vožnja ali premagovanje ovir? Enostavno potrebujete manj napora. To velja tudi za manevriranje v ozkih prostorih. Wheeldrive kolesa se hitro odstranijo, kar olajša transport. Z Wheeldrive kolesi izboljšate mobilnost in imate več energije za aktivno življenje.

Večja aktivnost z manj bolečin

Po daljši uporabi ročnega invalidskega vozička, lahko občutite bolečino v rokah in ramenih ali opazite zmanjšanje moči. Wheeldrive električno asistirana kolesa zmanjšajo napetost v mišicah in sklepih ter pomagajo preprečiti nastanek težav. Hkrati, stimulirana je aktivna mobilnost ali vadba. Tako ostanete aktivni in neodvisni.

Primerna za skoraj vse ročne invalidske vozičke

Wheeldrive kolesa se lahko namestijo na skoraj vsak lahek ali standardni ročni voziček, brez kakršnih koli potrebnih dodatnih delov ali sprememb na vozičku. Tako še naprej uporabljate svoj ročni voziček, prilagojen vašim specifičnim potrebam. Kadar se želite voziti s standardnimi kolesi, jih enostavno zamenjate – ne potrebujete nobenega orodja.

Koristi od električno asistiranih koles Wheeldrive

Občutite bolečino v rokah ali ramenih, ali upad moči? Vam vaša energija niha skozi dan? Ali pa je poganjanje invalidskega vozička enostavno preveč zahtevno? Potem lahko z Wheeldrive kolesi veliko pridobite. Tudi če ste fizično fit so Wheeldrive kolesa odlična rešitev, da greste še dlje.

Vedite, da enoročna vožnja in poganjanje s stopalom nista kompatibilna z WheelDrive-om. V primeru upada kognitivnih sposobnosti ali spazmov uporaba WheelDrive koles ni priporočljiva.