Skip to content Skip to footer

Sobno dvigalo Molift Smart 150

Izdelek je dobavljiv po naročilu.
Stopite v stik z nami za podrobne informacije.

The Molift Smart 150 ni nič drugega kot smart, po slovensko pameten. Izdelan je z namenom, da se ga na preprost način premika in transportira tja kjer je potreben.

Molift Smart 150 se zloži in ga je možno vzeti s seboj na pot, a kljub temu je močan in izjemen pri dviganju. Izjemen način dviganja omogoča dviganje tudi s tal. 4-točkovni nosilec vreče in Molift vreča nudita udobno in varno dviganje gor in nazaj dol.

Kategorije: , , Product ID: 4500

Opis

En zložen kos
Molift Smart 150 je preprost za zlaganj in transfer ter za razlaganje in uporabo. Molift Smart 150 je možno tudi razstaviti na dva dela, brez uporabe orodja, ter s tem zmanjšati težo za prevoz. Najtežji del je težak le 13.5kg.

Preprost za upravljanje
Nizka teža, le 25 kg brez baterij, omogoča preprosto upravljanje Molift Smart 150 po prostoru. Ima prilagodljive noge, s čimer je moč lažje dostopiti do uporabnika.

Prilagodljiv
Molift Smart 150 je možno uporabiti skoraj povsod; doma, domu za starejše, v šoli, na potovanju, in ravno tako v bolnicah.
Tako kot vsa Molift stropna dvigala ima tudi Molift Smart 150 integriran software, ki šteje dvige in po določnem številu dvigov uporabnika opozori, da je napravo potrebno servisirati. Molift Smart 150 je opremljen tudi z detektorjem preobremenitve, električnim urgentnim spuščanjem in urgentnim STOP gumbom.