Skip to content Skip to footer

Vreča za dvigalo Molift RgoSling Ambulating Vest

Izdelek je dobavljiv po naročilu.
Stopite v stik z nami za podrobne informacije.

Za trening hoje, neodvisno ali ob pomoči.

Kategorije: , , Product ID: 4541

Opis

Molift ponuja vreče za dvigovanje v različnih situacijah. Vreče morajo biti udobne in praktične. To je tudi osnovni namen Molift vreč.

Molift vreče so oblikovane, da razporedijo težo in pritisk ter nudijo maksimalno udobje. Na voljo so različne velikosti in modeli, da je z njimi možno zadovoljiti različne potrebe in želje. Vse vreče je možno oprati na 85°C. Za maksimalno varnost vrečo pogosto preverjajte.

Ponudba zajema dve kategoriji vreč: EASY IN BASIC. Prve so udobne, saj so oblazinjene. Oblazinjenje je trdno, kar omogoča, da se vreča pri nameščanju ne krivi in ne guba pod nogami. So prijetne za uporabo. Basic vreče oblazinjenja nimajo. Vse vreče prenesejo maksimalno obremenitev do 300kg.

Varen in udoben trening hoje: Molift RgoSling Ambulating Vest je ustvarjena za varno rehabilitacijo, kot učenje hoje, stanje v vzravnani poziciji in vaje za ravnotežje. Molift RgoSling Ambulating Vest ima dvojni zaklep oblazinjenenih pasov, ki prerazporejata pritisk po široki površini.

Značilnosti plezalne opreme: MoliftAmbulating Vest ima značilnosti, ki jih ima profesionalna plezalna oprema, da bi se zagotovilo čim višje udobje in varnost uporabnika.  Visok pas ima dodatno oblazinjenje za enakomerno porazdelitev obremenitve. Namesti se jo z dvema zaponkama na pasu, s čimer se zagotovi udobje, varnost in stabilnost.

Tehnične značilnosti

Maksimalna teža uporabnika: 300kg

 

Velikost (priporočena teža uporabnika):
XXS12-17 kg
XS17-25 kg
S25-50 kg
M45-95 kg
L90-160 kg
XL160-240 kg