Skip to content Skip to footer

Vreča za dvigalo Molift RgoSling Comfort HighBack

Izdelek je dobavljiv po naročilu.
Stopite v stik z nami za podrobne informacije.

Zelo dobro prilagajanje obliki telesa.

Kategorije: , , Product ID: 4543

Opis

Molift ponuja vreče za dvigovanje v različnih situacijah. Vreče morajo biti udobne in praktične. To je tudi osnovni namen Molift vreč.

Molift vreče so oblikovane, da razporedijo težo in pritisk ter nudijo maksimalno udobje. Na voljo so različne velikosti in modeli, da je z njimi možno zadovoljiti različne potrebe in želje. Vse vreče je možno oprati na 85°C. Za maksimalno varnost vrečo pogosto preverjajte.

Ponudba zajema dve kategoriji vreč: EASY IN BASIC. Prve so udobne, saj so oblazinjene. Oblazinjenje je trdno, kar omogoča, da se vreča pri nameščanju ne krivi in ne guba pod nogami. So prijetne za uporabo. Basic vreče oblazinjenja nimajo. Vse vreče prenesejo maksimalno obremenitev do 300kg.

 

Zanke za premikanje – omogočajo distribucijo teže.
Označbe – nujne in zaželene informacije za vsakdanjo uporabo. Navodila za vzdrževanje na notranji stranji označbe, ki se preprosto dvigne navzgor.
Številne opcije – vreče so na voljo kot HighBack (visok hrbet) in MediumBack (srednje visok hrbet), ter kot oblazinjena (padded) ali mrežasta (net) verzija.
Žepki na predelu hrbta in nog – za lažjo namestitev vreče in distribucijo teže.

Lastnosti izdelka

Opora celotnemu hrbtu: Molift RgoSling Comfort Highback nudi oporo celotnemu telesu in je narejena iz mrežastega poliestra, s katerega voda hitro odteče in se hitro suši. Praktično je najbolj uporabna, kadar je potreba, da se vreča pusti nekaj časa pod uporabnikom na vozičku, ali za uporabnike z bolečinami v mišicah in skeletu. Molift RgoSling Comfort nudi odlično oporo celotnemu hrbtu. Je model z visokim hrbtnim predelom in postavi uporabnika v pozicijo bol nagnjeno naprej. Ramenski trakovi imajo unikatno drsečo zanko, ki omogoča tekoče gibanje vreče med dviganjem posameznika iz ležeče v sedečo pozicijo in obratno. Namestitev nujna, ko je uporabnik v ležečem položaju.

Tehnične značilnosti

Maksimalna teža uporabnika: 300kg

Velikost (priporočena teža uporabnika):
S25-50 kg
M45-95 kg
L90-160 kg
XL160-240 kg
XXL230-300 kg

 

Podatki o garanciji

12 mesecev