Skip to content Skip to footer

Vreča za dvigalo Molift RgoSling Toilet

Izdelek je dobavljiv po naročilu.
Stopite v stik z nami za podrobne informacije.

Fleksibilna vreča z optimalnimi funkcijami za uporabo v toaletnih prostorih.

Kategorije: , , Product ID: 4542

Opis

Molift ponuja vreče za dvigovanje v različnih situacijah. Vreče morajo biti udobne in praktične. To je tudi osnovni namen Molift vreč.

Molift vreče so oblikovane, da razporedijo težo in pritisk ter nudijo maksimalno udobje. Na voljo so različne velikosti in modeli, da je z njimi možno zadovoljiti različne potrebe in želje. Vse vreče je možno oprati na 85°C. Za maksimalno varnost vrečo pogosto preverjajte.

Ponudba zajema dve kategoriji vreč: EASY IN BASIC. Prve so udobne, saj so oblazinjene. Oblazinjenje je trdno, kar omogoča, da se vreča pri nameščanju ne krivi in ne guba pod nogami. So prijetne za uporabo. Basic vreče oblazinjenja nimajo. Vse vreče prenesejo maksimalno obremenitev do 300kg.

Zanke za premikanje – omogočajo distribucijo teže.
Označbe – nujne in zaželene informacije za vsakdanjo uporabo. Navodila za vzdrževanje na notranji stranji označbe, ki se preprosto dvigne navzgor.
Številne opcije – vreče so na voljo kot HighBack (visok hrbet) in MediumBack (srednje visok hrbet), ter kot oblazinjena (padded) ali mrežasta (net) verzija.
Žepki na predelu hrbta in nog – za lažjo namestitev vreče in distribucijo teže.

Lastnosti izdelka

Doseganje visok zahtev med uporabo toalete: RgoSling Toilet omogoča izjemno prsno oporo z dvojnim zapenjanjem. Fleksibilna podpora nog omogoča individualno prilagoditev, saj jo je možno namestiti v različnih smereh, da se čim bolj prilagodi potrebam in željam uporabnika.

Udobje in varnost: Molift RgoSling Toilet ima številne alternativne zanke na ramenskih in nožnih trakovih, da bi se čim bolj prilagodila sedeča pozicija uporabnika, tudi popolnoma vzravnana. Vreča omogoča izjemno podporo v sedeči poziciji. Zapenjanje je požno prilagoditi vzdolž dolžine trakov, saj je s tem omogočena prilagoditev teže in pritiska v optimalni pozociji, pri čemer sta zagotovljeni tudi udobje in varnost.

Tehnične značilnosti

Maksimalna teža uporabnika: 300kg

Velikost (priporočena teža uporabnika):
XXS12-17 kg
XS17-25 kg
S25-50 kg
M45-95 kg
L90-160 kg
XL160-240 kg
XXL230-300 kg

Podatki o garanciji

12 mesecev