Skip to content Skip to footer

Električni skuter – Sunrise Medical – S425

Izdelek je dobavljiv po naročilu.
Stopite v stik z nami za podrobne informacije.

Kompakten električni skuter, pripravljen na vožno po cesti z 12 km/h

Hitrejši, močnejši in daljši – električni skuter S425 prekaša vse lastnosti mlajšega bratca in še to z večjo močjo! Z LED osvetlitvijo spredaj in zadaj ter popolnim vzmetenjem, ki se kombinirata z maksimalno doseženo hitrostjo 12km/h, je električni skuter S425 zakonsko popolnoma primeren za vožnjo po cesti. Ker boste s skuterjem potovali zunaj, vam bodo dvignjena sprednja kolesa omogočala lahko premagovanje zunanjih ovir. Večji akumulatorji, moči 50Ah bodo poskrbeli, da bo vaša pot bolj dinamična.

Opis

Značilnosti izdelka
Vzmetenje – s prilagodljivim sistemom vzmetenja vse vedno varni in sedenje je udobno, tudi ko premagujete pločnike in druge ovire.
Močne LED luči vam razvetljijo pot – z napredno LED tehnologijo so LED žarnice 400x bolj učinkovite od navadnih žarnic. Ne samo, da porabijo manj energije, tudi zamenjava je preprostejša.
Udobje na vsaki vožnji – prilagoditev prave pozicije je kot vetrič hiter postopek. To omogoča sedežni sistem, ki se nastavi zelo preprosto. Dvižni nasloni za roke so nastavljivi po širini, globini in tudi kotno. V kombinaciji z rotacijo sedeža omogoča, da je vaše presedanje preprosto koliko se le da.
Kontrolna enota – ker boste veliko časa presedeli za krmilom, je oblikovan anatomsko za boljši oprijem, ročice pa hitro in preprosto dostopne s palci vaši rok.

Tehnične značilnosti

Tehnični podatki

Sprednja kolesa (cm)

30

Zadnja kolesa (cm)

30

Skupna dolžina (cm)

135

Skupna širina (cm)

66

Višina sedeža (cm)

45-50

Luči in smerokazi

DA

Hitrost

12 km/h

Akumulatorji

38Ahx255

Radij obračanja (m)

2,0

Doseg (km)

42

Teža (kg)

117

Barva

Karbon metalik

Max teža uporabnika (kg)

150 

Podatki o garanciji

Garancijski pogoji so navedeni v navodilih za uporabo.