Skip to content Skip to footer

Električni skuter – Sunrise Medical – S700

Izdelek je dobavljiv po naročilu.
Stopite v stik z nami za podrobne informacije.

Vaša najboljša družba pri zunanjih aktivnostih

Električni skuter S700 je vodja krdela S modelov, zahvaljujoč superiornim lastnostim vožnje zunaj. Premaguje naklone večje od 10°, ovire visoke do 100mm, saj ga vozijo visoka 33 cm kolesa – to je dejansko mobilni skuter za tiste, ki ne morejo biti pri miru. Ni potrebe po skrbi nad doseženo razdaljo, saj veliki 75Ah akumulatorji skrbijo za moč celotnega dosega do 35 km (ISO 7164-4 standard) in za hitrost do 12 km/h. Zagotovljena vam je tudi udobna vožnja, saj bo za vas vedno in povsod skrbelo 4-kolesno vzmetenje (standardna opcija), ki nudi oporo uporabnikom s telesno težo do 160 kg. Z izbiro barve – srebrna, črna, karbon metalik – boste deležni tudi številnih pogledov.

Opis

Značilnosti izdelka
Odličen za zunanji svet – udobje zagotovljeno vedno in povsod. Vsako od 4 koles je individualno vzmeteno, tako da boste pri hitrosti 6 km/h ali 15km/h potovali enako udobno in varno. Večja kolesa, 33cm, vam bodo tudi omogočala premagovanje večjih ovir.
Močne LED luči vam razvetljijo pot – z napredno LED tehnologijo so LED žarnice 400x bolj učinkovite od navadnih žarnic. Ne samo, da porabijo manj energije, tudi zamenjava je preprostejša.
Udobje na vsaki vožnji – prilagoditev prave pozicije je kot vetrič hiter postopek. To omogoča sedežni sistem, ki se nastavi zelo preprosto. Dvižni nasloni za roke so nastavljivi po širini, globini in tudi kotno. V kombinaciji z rotacijo sedeža omogoča, da je vaše presedanje preprosto koliko se le da.
Kontrolna enota – ker boste veliko časa presedeli za krmilom, je oblikovan anatomsko za boljši oprijem, ročice pa hitro in preprosto dostopne s palci vaši rok.

Tehnične značilnosti

Tehnični podatki
Skupna dolžina (cm)150
Skupna širina (cm)647
Višina sedeža (cm)45-50
Sprednja kolesa (cm)33
Zadnja kolesa (cm)33
Hitrost6 /12 /15 km/h
Akumulatorji75ahx255
Radij obračanja (m)2,2
Doseg (km)do 55
Teža (kg)146
Skupna teža (g)4400
Max teža uporabnika (kg)160 
Barvasrebrna/črna/karbon metalik

Podatki o garanciji

Garancijski pogoji so navedeni v navodilih za uporabo.