Skip to content Skip to footer

Tarta Original

Izdelek je dobavljiv po naročilu.
Stopite v stik z nami za podrobne informacije.

VELIKOSTI: M-L-XL
VIŠINE: 3-4-5 reber
GLOBINE: standardna kontura – globoka kontura
TEŽA: od 980g do 1900g

 

 

 

Kategorije: , , Product ID: 9040

Opis

UVOD

Original je prvi prilagodljiv hrbtni naslon s sposobnostjo prilagajanja številnim različnim potrebam. Njegova modularna sestava omogoča brezmejno število modifi kacij in drobnih prilagoditev, ki zagotavljajo, da se popolnoma prilagaja obliki in potrebam uporabnika. Original je sestavljen iz vretenc in reber, prav tako kot človeški skelet. Vretenca omogočajo podaljšanje oz. skrajšanje, ter nudijo možnost sledenja ukrivljenosti hrbtenice, rebra pa se lahko prestavljajo, nagibajo, zvijajo ali odstranijo. V pralnem stroju pralne odstranljive blazinice, zagotavljajo podaljšano udobje med sedenjem.

UDOBEN IN LAHEK

Blazinice iz penaste gume, prekrite s tehnično tkanino, pralne v pralnem stroju in zračne za maksimalno udobje. Uporaba aeronavtičnega aluminija zagotavlja, da je naslonjalo izredno lahko in izjemno odporno.

GIBLJIV

Gibljivost hrbtnega naslona omogoča izvajanje vsakdanjih gibov s popolno svobodo, ne da bi se morali odpovedati podpori naslona.

PRILAGODLJIV

Original® je bil zasnovan tako, da ustreza vsem potrebam in ga je mogoče prilagoditi v vseh njegovih komponentah: od naklona lamel do orientacije vretenc.

ZRAČEN

Prostori med rebri omogočajo pretok zraka za prijeten občutek svežine. K udobju prispeva tudi zračna tehnična tkanina, s katero so prekrite blazinice.

FLEKSIBILEN

Harmonično jeklo stebra in modularna struktura hrbtnega naslona Original® vam omogočata, da prosto izbirate, kje naj se naslon upogne in kje zagotovi večjo podporo.

Tehnične značilnosti